Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan szoktassam vissza a...

Hogyan szoktassam vissza a babaágyba a 6 hónapos kisfiam? (Valami humánus módszerrel)

Figyelt kérdés
Bevallom én rontottam el, hogy nem alszik éjszaka a kiságyába! Vettünk neki egy pihenőszéket nappal abba volt míg én főztem mostam stb... csakhogy annyira megszerette, hogy éjszaka is abba akar aludni.... és az éjszakát sem alussza végig.... mielőtt bárki is azt gondolná, hogy micsoda anya vagyok, hogy nagy gond felkelni hozzá esetleg lusta vagyok mert nem erről van szó hanem ez egyikönknek sem jó.... ha elalszik megpróbálom áttenni a székből az ágyba de azonnal felkel... aztán jön a ringatás úgy visszaalszik aztán...megint letszem és felkel ha éppen nagy nehezen sikerül ott aludnia akkor max 3-4 órát alszik de legalább a kis helyén alszik...
2016. febr. 8. 12:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
chipolino am a pihiszék márkája és szinte majdnem víszíntes elvileg gerinckimélő de nem magamat akarom védeni hanem tisztába vagyok vele hogy mit csinálok.... azt is tudom hogy hosszú ideig nem jó kényelmet szolgál
2016. febr. 8. 18:33
 12/14 A kérdező kommentje:
ezért kértem itt tőletek/önöktől segítséget
2016. febr. 8. 18:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha veletek aludna is sokkal jobb lenne, mint a pihenőszékben... tényleg nagyon elrontottad. A pihenőszék nem erre való.
2016. febr. 9. 09:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Tartom magam ahhoz, amit írtam. A te kényelmedet szolgálja a pihiszékben alvás. Aminél kb akkor tudnál jobban ártani a gyerekednek, ha a konyhakövön altatnád. Hát könyörgöm, te vagy az anyja, neked kell tudni helyette, hogy mi a jó neki. Ilyen nincs, hogy elfogadsz egy szokást, amiről tudod, hogy káros, csak mert a gyerek különben ordít. Erről beszélek: azért került az a szerencsétlen az ágyatokban (!) a pihiszékbe, mert TE nem bírtad, hogy ordít. Most akkor a gyerek nevel téged vagy te őt? Később majd egész nap édességgel tömöd, mert mást "nem hajlandó megenni"? Ennél még a sírnihagyás is értelmesebb módszer.
2016. febr. 9. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!