Milyen idős korától alussza végig babátok az éjszakát?
Igen! 6 hónapos korig akkor is szoptatnod kell,ha nyilvánvalóan nem elég a gyereknek a tej,akkor is ha te közben megbolondulsz. És persze csillogjon a lakás,finom,frissen főtt étel gőzölögjön mire hazaér az urad, meg ugye lehetőleg hetente 3szor a férjed is szo,pd le,mert különben elhagy...
Nem lehetne,hogy mindenki foglalkozzon a saját dolgával???
Nemrég találkoztam egy régi ismerősömmel, aki a gyerekekkel kapcsolatban kezdte el mesélni, hogy szereti bár, de mégis rosszul van az anyjától, mert 3 éves koráig szoptatta. Férfi amúgy. Nem tudom, ez honnan jutott eszembe.
Nem szedtem terhesvitamint és bizony az enyémeknek a tápszer volt a jó, bármit is olvashatsz össze meg írhatsz nekem szegezve. Aludtak nyugodtan és fejlődtek szépen és most is, bár ez már lehet a genetika része is.
Sajnálom, ha neked ezekért többet kell küzdened. Ide jártok kiélni a frusztrációkat, komoly.
Jó kis szoptatás-tápszer vita lett a kérdésből így a végére.
Én mindig azon nevettem, amikor valaki azzal nyugtatott, hogy ne csüggedjek, hogy tápszeres lett a fiunk, így legalább átalussza az éjszakát. Én meg röhögtem, hogy tényleg? Akkor ezt legyen kedves a gyereknek is elmondani, mert ő tojik erre a népi bölcsességre.
", hanem aki kényelemi szempontok miatt abbahagyja, majd osztja az észt."
Szerintem ilyen nem sok van,és ha van is,az nem "osztja az észt"...többek közt az olyanok miatt nem,mint te!
Mert már azért is le vagy b,,szva,ha tápszerrel pótolsz,mert ugye semmi dolgod az első három évben,mint tejet termelni.
Egyébként szerencsére ahhoz sincs semmi közöd,hogy valaki kényelmi szempontok miatt nem szoptat! Ugyanúgy magánügy,mint a te "véleményed", senkit nem érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!