Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor alszik át a gyerkőc...

Mikor alszik át a gyerkőc csak pár órát? Praktikát?

Figyelt kérdés

4 hete szültem.

A terhesség utolsó 3 hetében már a derékfájdalmaim miatt,szinte alig tudtam aludni csak 1-2 órákat.

Mióta megszületett már ennek is örülnék:(

Kicsit hasfájós baba,de nem alszik el a kiságyban,sem ha mellénk rakom,csak ha fogjuk vagy ha a babakocsiba mozogva ringatjuk.

Amit lerakom max.30 percen belül fent van.

3 napja aludt a kiságyban éjjel 2,5 órát annak nagyon örültem:)

Sajnos úgy érzem kedzek rá "menni".

Lassan két hónapja nem aludtam 3-4 órát sem egyben,most éjszaka is ha összesen 1,5 órát..

Férjem munkájából adódóan napi több száz km-t vezet,segít sokat,de tőle nem várhatom,hogy egész éjjel virasszon.

Az én szüleim 200km-rel arrébb még dolgoznak,férjem szülei idősek,már ők is sok mindenben segítségre szorulnak.

Barátok persze nappal segítenek.

"Szerencsésen" összeszedtem vmilyen náthás-lázas vírust is,úgyhogy most ráadásul maszkban nyomom itthon.

Van aki így járt már?Mi segített?Hogyan lett jobb?

Nem panaszkodni akartam(még ha az is),mert nagyon örülünk a picinek,hatalmas a boldogság:)

De néha már úgy érzem a kimerüléstől arrébb sem tudok lépni.

2016. jan. 31. 17:03
1 2
 11/13 Sansa Strak ***** válasza:
Végül a kiságyat is átlehetne rakni máshová....sosem tudhatod mi zavarja....ez lemaradt.
2016. febr. 1. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Őrület ez a Ferber módszer!Hagyd sirni a babát "orrvérzésig"..Napokig!A kicsi kontrollálatlanul sir,és belefárad.Belőlük lesz jó eséllyel agresszív gyerek.Olvass utána mit okoz az agyban az a módszer amit javasolsz!

Kérdező.Keress rá Vida Ágnes kismama blogjára:)

Kitartás.Tényleg pihenj amikor a babád.Had szaladjon a ház most ti ketten vagytok fontosak!Az én picim 3,5 hónapos.Iszonyat sirós baba volt.Azt hiszem nem egyszer aludtam állva a kiságy mellett éjjel.De elmúlt.Kétszer kel éjjel szopizni,nappal még háromszor alszik.Mindig a kiságyban.Kézben altatom de csak akkor ha látom hogy tényleg álmos.És nem aggódom emiatt mert az elmúlt 5 nap alatt háromszor elaludt magától.Letettem a kiságyba(szopiztatás után mindig pisilnem kell)mire visszaértem aludt.Hason.Már hasra fordul ha hanyatt leteszem.Nálam volt a babyőr tuti nem sirt.Tehát ez is megoldódni látszik.Hidd el ahogy nőnek úgy okosodnak!Már pontosan tudja mi következik ha apa hazaér.Kiugrik a kezemből mert apa viszi pocsolni!Okosodnak tanulnak.Aludj amikor ő de ne vele!Magadon csak akkor altasd ha a hasa fáj.Ha el is alszik rajtad tedd a helyére.Neki is jobb.Nem ébred a mocorgásodra stb..Ha fél óra akkor annyi.Pont 30 perccel többet aludtál mintha nem fekszel le.Elmúlik ez a korszaka is hidd el.Nem kell praktika.Pihenj és érezd őt.

2016. febr. 12. 22:57
 13/13 anonim ***** válasza:
És még valami.Vannak babák akik sirva alszanak el.Igy altatják magukat.Valaki egyszer itt leirta hogy az ő babája is ilyen.Az enyém is.Halkan vagy néha hangosabban sirdogál.Onnan tudom hogy akkor pár perc és aludni fog.Figyeld a sirását lehet hogy ő is ilyen és akkor csak megzavarod ha felveszed.Csak egy ötlet:)
2016. febr. 12. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!