Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Két évesem csak úgy tud...

Két évesem csak úgy tud elaludni, hogy "bőrözik". Másnál is van ilyen és ha igen meddig tart?

Figyelt kérdés
Ezt úgy kell érteni, hogy beteszi a nyakamhoz a kezét és simizi a bőrömet ott, ha álmos akkor magával csinálja ugyanezt. Így altatja magát. De önállóan nem alszik el,mellette kell lenni. Meddig tart ez?Ha szomorú vagy beteg az ölembe ül és ezt csinálja. Csak anya bőre jó erre.
2016. jan. 28. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Kislányom márciusban lesz kettő és ő pedig a hajamat birizgálja. Ez délutáni alvásnál. Este pedig a kezét kell fognom míg elalszik illetve ha felébred.
2016. jan. 28. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha nagyinál hagynád, ő biztosan el tudná altatni más módon, de Veled ezt igényli jelenleg.

Szerintem nincs ezzel baj, főleg ha elalvás után nem ébred meg többet és nem kell 2 percenként visszamenni és elölről kezdeni.

Szerintem ezek aranyos dolgok. Hihetetlennek tűnhet, hogy egyszer vége szakad, de a gyerekek maguk kezdeményeznek bizonyos változásokat, amikor megérnek rá.

Lehet beszélgetni róla amikor jó kedvű, hogy a "nagyok" így és így alszanak el egyedül, és majd ha bekattan neki, el fogja hagyni ezt a szokást, hidd el.

2016. jan. 28. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nakunk fulezes megy. Meg hajhuzgalas. Van hogy ejjel is odanyul es piszkalja a fulem :D
2016. jan. 28. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Én ég az 5évest sem tudom egyedül hagyni este, ott kell lenni, amíg elalszik.

Sokáig zavart, idegesített... de nehogymár ne legyek vele, ha rám van szüksége az alváshoz! Lesz még olyan, hogy látni sem akar :o :D most élvezd ki, hogy még össze lehet bújni vele ;)

2016. jan. 28. 13:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves válaszokat. Igen a lelkem mélyén így érzem én is hisz olyan gyorsan elrepült ez a két év is.
2016. jan. 28. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!