Hogyan és mikor hagytátok el a rácsokat éjjelre?
Most 16 hónapos és a rácsot még nem vettük le, de kiszedtünk belőle kettőt, így ki tud jönni. Ki jöhet a szobából, egyébként sincs bezárva.
A konyhakéses fiókból pedig napközben sem pakolhat, -ezt nem is értem.
Egyébként pedig rögtön hallom ha jön ki.
ironizáltam a konyha késes fiókkal, arra akartam célozni, hogy nap közben gyakorlatilag bármihez hozzáfér (csak akkor van mellette felügyelet, a konyhakéseket épp nem éri még el ugyan, de pl hozzáfér a kukához, hozzáfér olyan szekrényekhez amiben vannak apró dolgok, csak napközben tudok rá figyelni...éjjel ha kisettenkedik és elkezd matatni azoknál a dolgoknál amiket mélyen áhít miután tiltva van tőlük, hogyan tudom megakadályozni...vagy éjjel az első számú célpont mindig anya és apa ágya?
természetesen elzártuk amit el lehet, de így is akad amivel kárt tud magában tenni, ha mást nem magára borít egy széket vagy mittudom én
mi is probalkoztunk megtanitani hogy a szoszoket meg a szemetet dobja ki. aztan arra lettem figyelmes hogy fogynak a jatekai.
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!