Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan hagytátok el az Espumis...

Hogyan hagytátok el az Espumisant?

Figyelt kérdés
9 hetes a babám.Minden szopi előtt adok neki 25 cseppet.Álltalában beadástól számítva 2 óra múlva jönnek a pukik,akkor kicsit sírogat.Pár napja kevesebb a puki,lehet,hogy már ritkítanom kellene a cseppeket?Ti hogyan hagytátok el?
2015. febr. 9. 09:49
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Nekem már 5 hónapos a lányom, és még mindig adom neki, főleg ha olyan főzeléket, vagy gyümölcsöt eszik, ami "megkivánja", hogy adjak utána. Az orvos azt mondta, hogy ez nem szivódik fel, csakis a beleiben marad, ott rak rendet, nem fogja megérezni, ha abbahagyod. Én nem mindig a rendes adagot adom, van amikor cseppentek bele valamennyit.
2015. febr. 9. 09:54
 2/10 anonim ***** válasza:
én akármior elhagytam jóformán egésznapos sírás lett belőle, a végén úgy emlékszem 7 hónaposan már nem, azóta nem adom, maxhavi egyszer, ha éjszaka felsír sorozatosan
2015. febr. 9. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
5hónaposan még mindig adom, 1-2 kimarad egész nap sír
2015. febr. 9. 11:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Az Espumisanhoz hozzászoknak a babák??

CSodálkozva olvasom, hogy még 5 hónapos baba is kapja??

CSak azért kérdezem, mert ugye nagyon reklámozzák, hogy nem okoz hozzászokást. A kisfiam is ezt kapta az első hónapokban, majd 3 hós kora körül elhagytuk. Úgy tűnt, már nem is fáj a hasa, aztán újra visszajött neki, szopizni sem volt hajlandó, csak találgattunk, hogy mi baja lehet. Ekkor újra adtam neki, de akkor már nem használt. Most 2 éves, még mindig szokott fájni a hasa, most van kivizsgálás alatt (már korábban is jártunk gasztron). Ennek vajon lehet egymáshoz köze?

Vajon mennyire normális, hogy még egy 5-7 hós babának is fáj a hasa, ha nem kap Espumisant?

2015. febr. 9. 15:58
 5/10 anonim ***** válasza:
nem szokik hozzá. nekem pl.nehezen emészti a tejet, ha már nem kap akkor hagyom el. nem mindegyik nővi ki 3 hónaposan,4hónaposan jobb lett az igaz DE nem múlt el teljesen,sajnos mondták,hogy van aki nehezen emészti,erős neki,a gyerekoprvos szerint ez addig lesz,amíg kap tejet.nem hozzászokik,ehez köze sincs,hanem egyszerűen csak még mindig puffad.
2015. febr. 9. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
ja 3-as voltam
2015. febr. 9. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Értem,köszönöm! Kíváncsi vagyok, hogy nálunk most mit mondanak, korábban nézték a laktózt, de nem l.érzékeny.
2015. febr. 9. 17:45
 8/10 anonim ***** válasza:

én babánál is úgy volt, mint 5-ösnél, hogy nem nőtte ki 3 hónaposan, jobb lett ugyan, de nem sokkal

én babám már akkor tápszeres volt és nem is kezdtem el 6.hónapnál hamarabb hozzátáplálni.

2015. febr. 10. 09:16
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,várom a további tapasztalatokat.
2015. febr. 10. 16:08
 10/10 anonim válasza:
Én most szülök 5-jére,de az utolsó fiamnak 10-ik héttől adtam az Espumisant?nálunk is 2 óra múlva jött a puki,de én csak este adtam neki,mikor felsírt fokozatosan (Utolsó fiam most 5 és fél éves :) )
2015. febr. 21. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!