Hogyan szokassam le az 5 hód babámat a ringatásrol?
Anya vagy. A ringatás ebben a korban bele tartozik az anyai feladtaid közé.
Amit tehetsz, hogy leteszed és hagyodf, hogy ordítson míg el nem alszik. Kb 3 nap alatt hozzá szokik , és nem akarmajd ringatni. Kérdés, hogy annyira jo-e, egy 5 hós babának 3 napig ordíttatni.
Ès miközben szenvedsz a ringatás közben, gondolj arra, hogy még néhány hónapig ringatod, aztán soha többé nem tudod ringatni. Elmegy ez a szép idöszak, és többet nem jön vissza.
Vagy beszpod, és még 2 évesen is ringathatod. Na, az lesz a szépség.
Nem törvényszerű, de egyik unokaöcsém pl. 2 évesen is követelte a ringatva altatást, anyjának meg már háta nem volt kb.
Én nem ringattam soha. Letettem, ha kellett ének-mese, simogattam, míg el nem aludt.
nem hisztiznek.
én babám például a szelek okozta görcsöknél legtöbb esetben ringatással nyugszik meg és olyankor jön csak ki.
5 hónapos, még nagyon korai leszoktatáson agyalnod.
Jó, ti biztosan nagyon okosak vagytok, de szöveget értelmezni, azt nem tudtok!
Hol írtam olyant, hogy HISZTIZNEK 5 hósan?! Sehol, másfél évesen viszont már igenis nyivákolt a ringatásért, unokatesóm meg folyamat szenvedett vele.
Én sem hagytam sírni, soha, de nem is szoktattam rá, pont ezért. Ringatás nélkül is gyönyörűen aludt, ha felsírt, mellé feküdtem, simogattam, de nem vettem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!