Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan szokassam le az 5 hód...

Noémi0426 kérdése:

Hogyan szokassam le az 5 hód babámat a ringatásrol?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddig csak letettem, cumi a szájába és már aludt is! Aztán textil pelenkával aludt, most már csak ringatva alszik el, de úgy hogy fogni kell a kezét! De az sem mindegy hogy fogom hogy ringatom, különben jön a hiszti! Volt valakivel hasonló? Nem tudom mit tegyek! :(
2015. szept. 19. 07:35
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

Anya vagy. A ringatás ebben a korban bele tartozik az anyai feladtaid közé.

Amit tehetsz, hogy leteszed és hagyodf, hogy ordítson míg el nem alszik. Kb 3 nap alatt hozzá szokik , és nem akarmajd ringatni. Kérdés, hogy annyira jo-e, egy 5 hós babának 3 napig ordíttatni.

Ès miközben szenvedsz a ringatás közben, gondolj arra, hogy még néhány hónapig ringatod, aztán soha többé nem tudod ringatni. Elmegy ez a szép idöszak, és többet nem jön vissza.

2015. szept. 19. 07:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Én szívesen ringatom, csak félek hogy később sokkal nehezebb lesz leszokatni erről! Ordítani meg semmiképp nem hagyom!Eddig sem hagytam egy percet sem!egy hete csinálja ezt, és mivel eddig elaludt magától, bíztam benne hogy van még rá megoldás!
2015. szept. 19. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
17%

Vagy beszpod, és még 2 évesen is ringathatod. Na, az lesz a szépség.

Nem törvényszerű, de egyik unokaöcsém pl. 2 évesen is követelte a ringatva altatást, anyjának meg már háta nem volt kb.

Én nem ringattam soha. Letettem, ha kellett ének-mese, simogattam, míg el nem aludt.

2015. szept. 19. 08:22
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

nem hisztiznek.

én babám például a szelek okozta görcsöknél legtöbb esetben ringatással nyugszik meg és olyankor jön csak ki.

5 hónapos, még nagyon korai leszoktatáson agyalnod.

2015. szept. 19. 12:44
 5/8 anonim ***** válasza:
5 hónapos baba nem hisztizik. Szüksége van az anyukája közelségére, és a ringatás az egyik legmegnyugtatóbb dolog a számukra. Én mindig ringatva altattam 8 hónapos koráig, imádtam. Onnantól nem igényelte, nem volt neki kényelmes. Szóval ringasd csak, kár ezen görcsölni. Ha mások mondogatják,h ezzel elrontod, ne mondd nekik,h ringatod és kész.
2015. szept. 19. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Jó, ti biztosan nagyon okosak vagytok, de szöveget értelmezni, azt nem tudtok!

Hol írtam olyant, hogy HISZTIZNEK 5 hósan?! Sehol, másfél évesen viszont már igenis nyivákolt a ringatásért, unokatesóm meg folyamat szenvedett vele.

Én sem hagytam sírni, soha, de nem is szoktattam rá, pont ezért. Ringatás nélkül is gyönyörűen aludt, ha felsírt, mellé feküdtem, simogattam, de nem vettem fel.

2015. szept. 20. 07:47
 7/8 A kérdező kommentje:
Oka volt hogy ringatni kezdtem mivel nagyon hasfájós volt! És mivel akkor nem tettem le gyönyörűen ordítani ezért most nem alszik el gyönyörűen letéve!
2015. szept. 20. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves 6os. Fuss neki még egyszer a kérdésnek, akkor hátha sikerül rájönnöd, h a hisztivel kapcsolatos mondatok nem neked szóltak.
2015. szept. 20. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!