Újszülött altatása pólyába bugyolálva? Mit gondoltok róla?
Sok babánál bejön. A nagyfiam állandóan kapálózott, a wrap pólya alját kirugdosta, őt nem tudtam becsomagolni, az öccsét néha betekerem szorosan a takarójába és van amikor megnyugtatja.
Mondjuk nálunk leginkább a hason altaás jött be mind a kettőnél.
En most tervezek polyat venni, a 2. Babamnak.
A fiamnak nem volt, viszont iszonyat hasfajos volt, ezert most minden praktikat be akarok vetni, hogy konnyebb legyen a hugicaval az elejen.
Teny, h mikor a fiam, meg a korhazban a 2. Ejjelt vegiguvoltotte, akkor jott egy nover, fogta, es egy pledbe, olyan szorosan bebugyolalta, hogy szinte sajnaltam szegenykemet. Csodak csodajara, kb 10 masodperc alatt elaludt es fel sem kelt reggelig!
Szoval en tapasztalatbol hiszek benne. :-) (fiam a legnagyobb kanikulaban szuletett, neki buntetes lett volna a polya minden nap... Lanyom decemberben fog szuletni, uh ot batran polyazhatom majd)
Gyerekfüggő.
Vettem vékony pamutpólyát, amiben a lába szabadon mozoghat, csak a kezét "köti le" ( [link] ), de a gyerek utálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!