Nappali altatási praktikákat, tippeket megosztanatok velem?
És Nektek az adamoban mennyit alszik egyszerre? Ha sikerül elaltatnom max fél óra az alvás :)
kendőben otthon is szoktad altatni?
éjjel hogyan altatod vissza, ha megébred?
Az én lányom is ilyen volt, 5 hónaposan éjjel két-háromszor kelt, cicivel altattam vissza mert nem volt cumis. Nappal meg ahogy írod, vagy cicin aludt fél órákat, vagy még annyit sem.
Én a felvesz letesz módszer - Ferber keverékét alkalmaztam, plusz mellé tettem minden éjjel a cumit, hátha...már az első este, amikor elkezdtük a módszert, elmaradt az éjjeli ébredés, és az éjszakákat újra elkezdte átaludni. Az első nappali alvás még nehezen ment, de két-három nap alatt elkezdte a cumizást, plusz ezzel egy időben a napirendjét is átvariáltuk (ragaszkodás fix alvási időhöz, tartalmasabb nap, több játék, több levegő) és ez megoldotta a problémát. De a legtöbbet a cumi segítette, mert azzal megtanulta egyedül visszaaltatni magát. Mint írtam, enyém sem volt cumis, azt hittem a módszer előtt sosem fog cumizni.
Mi kétszer ébredünk éjjel, 1 és 4-5 körül, akkor cicin alszik vissza.
Hogy néz ki a két módszer keverése? Először a nappali vagy az esti alváson probàltad ki?
Cumira ugy rászokott hogy mellétetted? Félàlomba probáltam már mikor majdnem elaludt cicin hogy cumi a szájába de sirt nagyon :(
Ha megkérlek leirnád hogy nézett ki a napirendetek? Köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!