Mennyit és mikor aludt 2 hónapos babátok egy nap? (24 óra)
6:30 kaja
Kb 1.5 órát fent van, alvás
9:30 kaja
Kb 1 órát van fent, alvás
12:30 kaja
Alvás
15:30 kaja
Séta, játszótérre megyünk a nagyobbal, odaúton alszik amikor megérkezünk felkel
18:30 kaja a játszótéren
Hazaérünk fürdés
20:30-21 kaja
Fél-1 óra fentlét és alszik reggelik.
Persze ezek b időpontok, kisebb eltérés szokott lenni.
Nekem se alszik napközben, max annyit, amennyit tolom a babakocsiban, de akkor is felületesen. Amint megálltunk, 2 perc, és ébred. Ezen kívül cicin alszik még 5 perceket, és nagy ritkán sikerült elaltatnom úgy, hogy egy órát kitartson. Éjjel viszont nincs gondunk, fél 7-kor már megy fürdeni, mert már nagyon nyűgös, utána szopik, és általában 7-kor, de legkésőbb 8-kor már alszik is, reggel pedig 5-kor kel, átalussza az éjszakát.
Én születése óta úgy csináltam, hogy nagyjából 7-kor volt fürdés (eleinte persze tolódott néha egy órát, vagy épp előrébb jött), utána szopi és ment lefeküdni. Így beállt erre, hogy fél 7-7 körül fürdés, evés, alvás. Már magától is igényli, fél 6 után kezd már nyűgösködni, mert fáradt. Az éjszakai alvókája mondjuk mindig jó volt, eleinte 2x kelt, 10-11 körül, majd 2-3 körül, aztán az elsőt elhagyta, a másodikat meg eltolta reggel 5-ig, van, hogy negyed 6-ig is alszik, akkor már éhes, de utána még vissza tudom tenni 7-fél 8-ig.
A nappali alvást nem nagyon sikerül megoldanom, álmos, ásítozik, laposakat pislog, de nem alszik, ha mégis, 10 percenként ébred. Ma sikerült 1 órácskát aludni délután úgy, hogy mellé feküdtem, és kapott cicit. Így elaludt, aztán megszöktem mellőle óvatosan, és nem vette észre :) De nem mernék rá mérget venni, hogy ez holnap is bejön majd... Egyedül a babakocsiban tologatás, ami tuti bejön, de ha megáll a babakocsi, vége mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!