Kb 3és fél hónapos babátok hogy alszik? Mikor mennyit?
Ugyan a lányom még csak 3 hónapos, de azért leírom.
Reggel negyed 7 és fél 7 között ébred. Miután evett és játzott 8 körül visszaalszik és alszik 10ig. Negyed 11kor eszik és utána rögtön elalszik egészen a következő etetésig negyed 3ig. Amikor délután sétálok vele a babakocsiban mindig elalszik. Negyed 6kor uzsonna utána alszik 3/4-1 órát. 8 kor fürdetem és fél kilenckor teszem le aludni. Végigalussz az éjszakát.
persze 2. te segítséged is segít :)
köszi.
1., akkor ha jól értem akkor kb du. 2-től este 10ig nem is alszik általába? huha...nem semmi :)
azért is kérdeztem mert kíváncsi vagyok hogy ki mennyire hagyja hogy aludjon késő délután a babája, hogy mennyire van hatással az esti alvásra...
egy idobe probaltam elobbre hoznu az esti alvast mert megebredt ejjel. de semmit nem szamitott...ha ejjel atalussza az ejszakat nappal nem.alszik tobbet 1-1.5 oranal :( de jo kedvu nem nyugos. ennyi az igenye. 2-es nagyob szerencses mert altalaban igaz a mondas hogy amelyii baba ejjel alszik az nappal nem:))
1-es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!