Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor kell letenni a babát...

Mikor kell letenni a babát aludni?

Figyelt kérdés
Amint ásitozni kezd vagy várjam meg az enyhe nyűglődést? Állitólag van egy jó pillanat, de sehogyse találom... (1 hónapos múlt. Nem vészes az altatás, kcisit sirdogál, de félóra múlva újra felkel. Tudom a ciklus... dehát ha nincs semmi baja és nem változtak a körülmények nem kéne felkelnie..)

2015. aug. 21. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:

hogyan altatod? mikor alszik mennyit?

valoban vannak alvasi kapuk, ahogy no a baba egyre konnyebb eszrevenni. kesobb mar egyertelmubb: ha csak dorzsoli a szemet az keves, az elso harom negy nyuglodest meg szoktam varni es csak utana rakom le.

illetve probald mindig ugyanakkor letenni mert az is sokat segit hogy kialakuljon a rendszer, par nap alatt hozza tudnak szokni egy idoponthoz.

2015. aug. 21. 12:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ikreim vannak. Ha mar dorzsolik a szemuket, akkor letesszuk oket aludni es el is alszanak hamar. Az alvasiod nagyon valtozo; van, h 20 percet alszanak, van, h masfel orat. :)
2015. aug. 21. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Én anno már akkor letettem a fiam, mikor elkezdett ásítozni, dörzsölni a szemét. Ha a nyűglődésig valamiért eljutottunk, sokkal nehezebben aludt el. 1,5-2 órákat aludt.
2015. aug. 21. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!