Kinek mikor fekszik, alszik el esténként a gyermeke?
Kisfiam 5 es fel eves es kb. 2 eves kora ota ez a felallas. Este 7-kor furdes utanna kozosen legozas vagy egy tarsasjatek, mese olvasas es 20:15-re alszik.
Vakacio alatt magatol ebred reggel olyan 8 ora korul. Iskola idoben en ebresztettem 7:20-kor, igy kenyelmesen elkeszultunk 8:40-re es odaertunk az iskolaba pont idoben.
(ahol elunk 4 evesen kezdik az iskolat - tehat nem irtam el :) )
14hónapos a fiam szóval mèg sok minden vàltozni fog, jelenleg olyan mint az apja 8-9 körül kidől.
De èn mindigis ellenkező ritmuson èltem, màr kicsinek is hiàba tettek le 8kor vagy 10kor èn bizony 12 szinte sohaem aludtam el, egyetemen is inkàbb èjszaka tanultam nappalaludtam, most is sokàig felvagyok, ilyen a ritmusom. Haa fiad ishasonló úgysem tudsz vele mit csinàlni..
14 hónapos, 8-9 között alszik el. Nagyon ritkán van eltérés: erős, "agyonütős" frontnál néha hétkor felborul,ha pedig nagyon pörgős napja van, akkor 10 is előfordul, de ritkán.
8-f9 közötti fekvéssel reggel 7.30-ig alszik.
3,5 éves a lányom, szintén későn fekvő. Így nyáron fél10 felé jutunk el oda, hogy kimegyünk a szobájából, de akkor ő még mesél, énekel a plüsseinek. Reggel alszik 8-9ig.
A héten kezdődött az ovi, szerintem most visszaállunk arra hogy 8-f9 között jövünk ki tőle, így 9re talán aludni is fog.
Napközben nem álmos, aktív, pörgős, szerintem elég neki ennyi alvás.
Ha a fiad olyan típus,mint az enyém,akkor nem fogod tudni korán lefektetni. Ő ha nincs ovi, akkor olyan 10-11 fele kidől, de ovis napokon fenn van éjfélig, mert az oviban alszanak. Másnap legkésőbb 6kor kel magától.
Ha fejreállok se alszik többet. Volt,hogy valamiért nagyon elfáradt, elaludt 8-9 fele. másnap fél 5kor felkelt.
22 hónapos kislányomat este 1/2-8-kor lerakjuk, általában azonnal csönd van, néha még fél órát-órát fent van és dumál a játékeinak. (altatni nem kell őt)
Reggel 7 és 8 között ébred, de inkább 8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!