A kislányom 8 hónapos, napi 3* alszik még. Mikor fog csökkenni 2-re az alvások száma. A második alvásnál nehezebben alszik el, talán az fog majd kimaradni?
Az én lányom is 3szor alszik. 6-7 fele kel fél 8-8 mikor elalszik és 10-11 fele kel. Aztán 2fele megint alszik kicsit utána pedig 5fele 6 fél 7ig.
Evés,játék,fürcsi és olyan fél 9-9 fele leteszem és másnap 6-7ig durmol is:-)
Engem spec nem zavar,h alszik rendesen ha ő ezt igényli akkor rendben van! Plusz így legalább én is haladok az itthoniakkal.
Próbáltam amúgy,h 2szer teszem le aludni,de nem vált be. Nagyon nyűgi lett.
Szerintem az csak jó ha sokat pihen,az egészségének és a testi lelki fejlődésének!
3. és 5. agyok.
Eddig ő úgy aludt, hogy reggel 7kor kelt, majd kb tízkor aludt fél órát. Ebéd után megint aludt fél órát, és 5 körül megint fél órát, este 8kor aludt el.
Először kimaradt neki a délelőtti alvás, majd a délutáni alvás, és most ebéd után alszik egy órát, ez nem sok, de többet nem hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!