Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ebben a melegben milyen...

Ebben a melegben milyen ruhában altatjátok a babátokat?

Figyelt kérdés
A lányom 6,5 hónapos, és izeg-mozog alvás közben, úgyhogy mindig lerúgja a takarót. Ha viszont felöltöztetem, attól tartok, nagyon melege lesz, és azért fog rosszul aludni.

2015. júl. 5. 23:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 6. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Ujjatlan bodyban, a takarót fél perc múlva lerúgja magáról.
2015. júl. 6. 22:38
 13/14 anonim válasza:
az én fiam most lesz 4 hónapos, esténként,a napokban 30 fok körül van a szobájában.én body-t adok rá simán..nem takarom be..viszont csak pelenkában szerintem ne altasd,a hasán legyen valami a komfort érzet miatt( a takarót, önmagában lerugná)
2015. júl. 7. 11:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Hason alszik, pelusban alszik a legjobbalegjobbat. A body túl szoros. Ráadásul a pelenkából kipárolgó pisi miatt a body alatt még melegebb van. Egyáltalán nem tud szellőzni. Rendszerint égatta izzadság volt a bodyja. Facsarni leetett belőle. Aludt 1 órát, most alszik kettőt. A gyerekorvos is megmondta, hogy hagyjuk el a bodyt. Lenge szellősebb ing sokkal jobb...
2015. júl. 7. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!