Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nem baj h keveset alszik?

Nem baj h keveset alszik?

Figyelt kérdés

4 hetes a kisfiam. Éjszaka egyszer kel enni utána 5-6 között ébred eszik de aztán nem alszik. Tegnap egésznap jó ha aludt egy órát. Esti sétánál elaludt ez 6 utàn volt és hagytam 9 ig aludni utàna fürdettem.

Nem gond h keveset alszik???

2015. jún. 7. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:

vannak táblázatok a neten, hogy 4 ből mennyit kell aludni orostályokra lebontva.

ha ezek szerint alszik keveset, baj, mert az agy és idegrendszer csakis alvás közben fejlődik.

2015. jún. 7. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
*24 ből
2015. jún. 7. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is úgy tűnt az első gyerekemnél, hogy keveset alszik, így alvásnaplót vezette, Mire összeadtam a napközbeni időket és az éjszakait, kiderült, nem is alszik olyan keveset. Szóval próbáld meg írni, ha ez a gyanúd!
2015. jún. 7. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem 3,5 hós a fiam, újszülöttként nappal szinte semmit nem aludt, az éjszakai alvással nem volt gond, az fontosabb, mint a nappali. 2 hónapos kora körül jött rá, hogy jé, ez mégsem olyan rossz, bár így is 20-30-45 perceket alszik nappal többször (akár 4-5x), elvétve akad 1-1 hosszabb nappali alvás(1,5-3óra). Nappal többnyire ölben alszik, ha leteszem, legtöbbször felkel. A babakocsiban tud még aludni. Éjszaka szépen alszik a kiságyban. Vannak ilyen babák.
2015. jún. 10. 08:10
 5/5 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, szóval gondnak nem gond, a babám szépn nő, és nagyon ügyes, mindent hamarabb csinál, mint általában szoktak. Csak neked nem lesz semmi időd, az enyémet legalábbis szórakoztatni kell. Annyi még, hogy alvó gyereket ne ébressz fel, egyszer kimarad a fürdés, na bumm.
2015. jún. 10. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!