Szeretnék altató játékot venni a 13 hónapos babámnak. Vélemények?
Ez annyiból parasztvakítás, hogy önmagában a játék nem altat.
Ha pedig megszokott dolog kell, az lehet egy sima plüss vagy egy rongy.
ilyen van nekunk. 6 honapos volt a fiam, amikor kapta. nagyon szereti nézni, lenyugtatja és szépen elalszik tole.
be lehet állitani, hogy hány percig szoljon -10-20-30 percig. a fenti vetitot ki lehet kapcsolni kulon, ugyanugy az állatos részt is (ahol egyébként mindig máshol gyulnak ki a fények- hol pirosan, hol sárgán), lehet állitani a hangerejét, a dalokat is lehet -léptetni- (nagyon sok dallam van rajta, és elég hosszuak is), van természeti hangokat utánzo funcio is..hm..most egy éves a fiam, imádja, keze lába jár mikor meglátja, mostmár o maga kapcsolja be és ki, illetve választja ki, hogy hol legyen fény és melyik kép legyen a plafonra vetitve. az osszes játékot figyelembe véve, ez volt a legjobb dontésunk, hogy megvettuk.
szrinte éjszaára ne ajánlatos fenntartani a figyelét, pláne nem világító játékkal..
a babaocsiba jók azok a csörgők én babám is szereti egy árkátlan nyuszija van felakasztva (műanyag)imádja forgatja nézegeti van hogy úgy alzik hogy kapaszkodik belé(egy nagy karikán van) és szorítja erősen :)
és mi a véleményed a hagyományos zenéről?
letöltöd,felteszed cd-re,és bekapcsolod.(enya vagy hasonló relax zenék)-én sokszor bekapcsoltam a kisfiamnak.nekem mindig egyedül alszanak el,mindenféle "csoda dolog" nélkül.
mese,ének,puszi.-és alvás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!