Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ilyenkor mi van? Miért nem...

Ilyenkor mi van? Miért nem alszik?

Figyelt kérdés

Egy éves, alapvetően az a típus, aki magában is jól elvan, lehet mellette bármit csinálni. Ha álmos, akkor alszik - mostanában lenne a második alvás ideje.

Ennek ellenére ma akármit csináltam, nyafogott, sírt (nem szokott!). Látványosan álmos, de ha leteszem, akkor az se jó. Matat, sír, nem alszik.

Eddig zökkenőmentesen mentek az altatások, nem tudom, hogy ma mi történt. Foga nem jön, betegnek se tűnik.

2015. máj. 6. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyen napja van. A fiam híresen nagy alvó, de nálunk is előfordult párszor a 3 év alatt (szerencsére nagyon ritkán), hogy nem volt hajlandó délután aludni. Mindig front volt az oka egyébként.
2015. máj. 6. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk akkor volt ez, amikor átállt kettőről egy alvásra. Napokig ez ment, aztán már csak egyszer tettem le aludni, ebéd után.
2015. máj. 6. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Na, nem figyeltem, hogy még kétszer alszik. Akkor igen, lehet az is az oka, hogy át fog állni egy alvásra.
2015. máj. 6. 13:09
 4/5 A kérdező kommentje:

Furcsa, hogy pont a délutánit blicceli el, pláne, hogy nagyon látványosan álmos.

Képzeljetek el egy masszívan berúgott felnőttet, akit csak két órát hagytak aludni a buli után. Na, pont úgy néz ki.

Általában éjjel 11-12 órát alszik, aztán a reggeli kelés után max. egy órával ismét alszik másfél órát. Majd ebéd után megint másfél. Most ez a második etap nem akar sikerülni...

2015. máj. 6. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, fura, de a kisfiam is ezt csinálta. Ekkor döntöttem úgy, hogy nem hagyom délelőtt aludni, és ebédre teljesen kifáradt, és akkor egyben alszik 2-3 órát. :)
2015. máj. 6. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!