Milyen kiságyat vegyek ikreimnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy vannak 120*120-as kiságyak, ilyet vehetek ikerbabáimnak? Azért kérdezem, mert mindenhol járókának írja. Használ valaki ilyet?2015. márc. 23. 11:17
1/7 anonim válasza:
Egy kiságyba szeretnéd tenni őket?
Nem akarok beleszólni, de a légzésfigyelő miatt (feltéve ha használnál) nem jó ötlet.
2/7 anonim válasza:
Vegyél 2 db 60x120-as ágyat (pl: [link] ), aminek az egyik oldala levehető és told össze az ágyakat így egyben vannak mégis külön.
3/7 anonim válasza:
Én azt olvastam,hogy jobb a külön ágy,de a te döntésed,vehetsz nekik járókát is. Én körbekérdeznék az ikresek között,hogy mik a tapasztalataik.
4/7 anonim válasza:
Mi vettünk két egyszerű 60x120 cm-es ágyat, az első időkben csak az egyiket használtuk, mindketten elfértek benne, aztán mikor már jobban mocorogtak, külön tettük őket. Mi a fejnél toltuk össze a két kiságyat, hason fekve látták is egymást. Szerintem nem érdemes egybe tenni őket végig, mert nem tudnak majd kényelmesen aludni a későbbiekben, mikor már nagyobb lesz a mozgásigényük és gondolom nem pár hónapra tervezitek venni az ágyakat.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még nincs végleges döntés, azért is kérdeztem tapasztalatokat. De azt hiszem a külön ágy lesz.
2015. márc. 23. 12:00
6/7 anonim válasza:
Mi rendes rácsos kiságyakat vettünk a Brendonban, és kezdettől külön altattunk. Koraszülött osztályon voltak úgyis egy hónapig, két külön inkubátorban (értelemszerűen).
Én sem javaslom az együtt altatást, semmi értelme sincs. Ha a két kiságyat túl közel toljátok egymáshoz, akkor a két légzésfigyelő bezavarhatja egymást. Ha mindenképp ilyen elrendezésben gondolkodtok, akkor meg érdemes csíptetős légzésfigyelőket venni a hagyományos helyett.
7/7 anonim válasza:
Én kettő 60×120as ágyat vettem. Amíg picik napközben teszem őket majd egymás mellé. Éjszaka mindenki a saját ágyába légzésfigyelővel. Ezt gondoltam ki.
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!