Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mitől lehet, hogy nagyon jó...

Mitől lehet, hogy nagyon jó alvó babám 2 napja éjszaka félóránként sírva felkel?

Figyelt kérdés
Mst múlt 5 hónapos, még szopizik, de elkezdtük a hozzátáplálást is. Ismerőseink szerint már nem elég tápláló a tej, az elromolhat 1 nap alatt??Este már kap tejpépet is, mellé szopizik, így is kevés lehet?Vagy inkább a foga? Hajnalban végül úgy aludt el felkelés nélkül, hogy Dologellel kentük az ínét, akkor lehet a foga? Most pedig annyira nem is nyáladzik és napközben nem nyűgös.
2015. febr. 19. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy fáj valamije. Az én kicsikém is ugyanezt csinálta és a foga jött. Fájdalomcsillapítót adtam neki lefekvés előtt, úgy át tudta aludni az éjszakát.
2015. febr. 19. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
5 hónapos a lányom. 1 hónapos korától átaludta az éjszakát, egészen 4 hós koráig. Na, onnan volt, h 4-szer kelt, az elalvás is durva volt, nappal elvolt, de este nagyon sírt. Neki folyt a nyála, rágta az öklét. Most bújt ki a foga alul. Neki ez volt a baj, mert múlt 7en bújt ki a foga, és azóta megint rendesen alszik.
2015. febr. 19. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne hallgass erre a kedves ismerősre, olyan nincs, hogy nem elég tápláló a tejed. Ha a baba rendesen fejlődik, nő a súlya, akkor biztos nem a kaja a gond, inkább fáj valamije. Lehet a foga is, de lehet, hogy valami betegség bújkál benne. Szóval a tej nem romolhat el 1 nap alatt, ez butaság. Szoptatott babákon sokszor úgy megy át a betegség, hogy csak éjszakai nyűgösködés az egyetlen tünet, mert az anyatejben lévő immunanyagok a betegség lefolyását jelentősen enyhítik.
2015. febr. 20. 17:26
 4/5 A kérdező kommentje:
A foga volt az ok, esténként többször bekenjük Dologellel és így már alszik rendesen. Én se gondoltam,h 1 nap alatt elromlik a tejem, de több sok gyerekes "tapasztalt" szülő mondta...:)
2015. febr. 21. 23:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Jajj, kérlek, többé ne hallgass rájuk!
2015. febr. 22. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!