Úgy tűnik mi is beleestünk ebbe a hibába. Mit tehetnénk?
19 hónapos fiam alvása egyre rosszabb.
Sosem volt egy nagyon jó éjjeli alvó baba, de kb. november óta egyre rosszabb.
Még az hagyján, hogy sűrűn kel, de visszaaltatlni kész gyötrelem, van hogy két órába is beletelik.
Kb. 2 hónappal ezelőtt volt az a pillanat, amikor már nem bírtam tovább az éjjeli 5x-i keléseket és a hosszú visszaaltatást és mikor már 5x kelt üvöltve, kihoztam a szobájából és lefektettem közénk.
Tudom, tudom, nem kellett volna...
Most ott tartunk, hogy van olyan éjszaka amikor, bár felkel, de vissza tudom altatni, de sajnos van olyan is (kb. 3-ból 2x), amikor addig üvölt, amíg ki nem hozom a szobájából. Ilyenkor képtelenség megnyugtatni, rúg, feszít és torkaszakadtából üvölt.
Nagyon úgy érzem, hogy ez már nem fogfájás miatti ébredés, hanem megszokás és az, hogy velünk akar aludni. :(
Aki hasonlóan hozzám, akarata ellenére beleesett ebbe a csapdába, hogyan mászott ki belőle?
Csak a sírni hagyás a megoldás? vagy bízhatok még abba, hogy a foga miatt ébred meg mégis éjjel? 2 éves kora körül, mikor már kintlesz mind, át fogjuk vajon aludni végre az éjszakákat?
Minden tanácsot, tippet, ötletet szívesen veszek! :)
Előre is köszönöm!
Szerintem mindhármunknak pihentetőbb lenne az alvás úgy, ha a saját ágyában aludna.
Én így szinte semmit nem alszok onnantól kezdve, hogy kihozom őt közénk. Vagyis nagyon felszínes az alvásom, mivel hol itt rug meg, hol oda fekszik rám.
Persze másrészről nagyon jó érzés, hogy ott piheg mellettem, de érzem, hogy nem pihentető.
Nem tudom, hogy kiságyat használtatok-e még neki, vagy már másat.
Azért írom, mert mi is úgy alszunk, és hál'Istennek tényleg végig is alusszuk az éjjeleket, hogy a mi franciaágyunk mellé húztuk a kiságyat, teljesen érintkezik a széle,így picikét alacsonyabb az ő matraca, és ezen oldalon levettük a rácsot. Így éjjel ha ébredés lenne, akkor felkelés helyett csak át kell nyúljak a gyerekhez és kész. Ő érzi, hogy ott vagyunk mellette, de mégsem közöttünk szorong. Én sem tudtam anno úgy aludni, megértelek. 20hós anyukája
Az a baj, h nem férne el az ágya a mi agyunk mellett.... És mikor külön szobába került úgy tűnt h jo ötlet mert nyugodtabban aludt. Ez nyáron volt. Onnantól novemberig egész nyugis volt minden. Szóval ez most lett probléma. :-(
Azért köszi az ötletet! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!