Kinél hogy zajlik az esti altatási rituálé?
Figyelt kérdés
Kislányom mostanában nagyon nehezen nyugszik meg.Állandóan pörög,minthanattól félne hogy lemaradna valamiről.
Most 13 hónapos.
2015. febr. 5. 21:37
1/8 anonim válasza:
10 hónapos korától 2,5 éves koráig úgy nézett ki, hogy fogmosás, cumisüvegben tej, mellé lefeküdtem és elaludtunk... 2,5 éves korában már nem feküdtem le mellé, azóta meseolvasás van, majd kijövök :)
2/8 anonim válasza:
18 után fürdenek. 19 körül kap a kicsi (16 hónapos) tápszert. 19.30 fogmosás, ágyban meseolvasás a hat éves hallgatja, a kicsi rajtam ücsörög jobb esetben, vagy nyüzsög. Nyolckor lekacsoljuk a lámpát, megvárom, hogy elaludjanak.Kb. 20 perc alatt mindkettő elalszik.
3/8 anonim válasza:
én nagyon szégyellem, de egy hete a 12 éves fiam altatja a kicsit...egyszerűen azért, mert vele valahogy pár perc alatt bealszik...míg nekem korábban minimum félórás procedúra volt...
4/8 anonim válasza:
Mikor 13 hónapos volt a fiam, akkor vacsi-fürdés-cicin elalvás volt, nemrég töltötte be a 2 évet, most vacsi-fürdés-mese több verzióban és ülök az ágya mellett, míg elalszik.
5/8 anonim válasza:
Vacsi, fürdés, ágyba bújás, rövid, fejből mondott mese a sötétben, mindenki választ egy esti éneket, azt elénekeljük, utána Himnuszt éneklünk, utána imádkozunk, puszi, puszi, pisi, nagyok vissza az ágyba, a kicsit átviszem és cicin elaltatom.
6/8 anonim válasza:
Fél hétkor vacsorázunk, hét után fürdetés. Az ágyában megissza az esti tápszert, aztán hasra fordul, és simogatjuk, amíg elalszik. Most másfél éves, régóta ez az esti rutin. Van, hogy fél perc alatt elalszik, van, hogy egy órát kell vele harcolni, abszolút kiszámíthatatlan, pedig a napközbeni alvás is mindig ugyanakkora esik.
7/8 anonim válasza:
Negyed nyolckor vacsi, majd fürdés. Aztán a konyhában megiszik egy bögre tejet vagy tejitalt. Aztán beviszem a kiságyba a babájával, villany lekapcs, közben megbeszéljük, hogy megyünk tentézni. Kis hátsimi és kijövök. 8-kor már alszik. 1,5 éves, a mese még nem köti le. Ha tovább bentmaradok nála, akkor nem alszik el. Ő ilyen.
8/8 anonim válasza:
16 hónapos lányom esti rituáléja:
18:30 vacsora
19:00 fürdés
19:30 vizet itatok vele, majd átvisszük a szobájába, (pár napja tejet kap az elalváshoz),felhúzom a zenélő bigyóját és kijövünk a szobából.Onnantól nyugi van reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!