Miért nem alszunk napok (hetek) óta?
Először azért borultam ki mert egyszer felkelt éjjel. aztán az egyszeri kelest elkezdtem visszasirni parnapon belul. aztán annak is örültem volna ha csak 2-3 szor kelunk ejjelente.
de hogy most már óránként 1-2szer felkel??? mit rontok el? nem éhség, hogy is volna a. Szeparacio 6 honaosan?? foga? semmit nem látok, pedig ha annyira fajna neki h orankent kel miatta azt csak látnám.. ki vagyok merulve, pillanatok alatt visszaalszik akkor atmegyek az ágyamba, és mire sikerulne elaludni mar ebren is van :((
igen, ahogy a kerdesben is irtam, egy honapja kb elkezdett ejjelente kelni = elromlott az alvasa..addig ataludta mint minden baba az ejszakat...eleinte egyszer, majd 2-szer kelt en meg pattogtam h faradt vagyok. aztan mikor 3-szor kelt mar rendesen ki voltam borulva. erre most csutortok ota 5-szor kel minimum es mar visszasirom mikor csak egyszer kelt.
glutent mult vasarnap ota kap...amikor azt mondom mar a gluten elott is rosszul aludt akkor az elmult 4 hetre gondolok. hiszen magahoz kepest rosszul aludt habar lehet mashol a 3 ebredes meg nem szamit annak.
Szerintem a gluténérzékenység nem is jön ki 2-3 nap alatt, bár nem tudok semmit mondani biztosra. Csak annyit tudok, hogy amikor mi jártunk utána a problémának, a védőnő annyit mondott, hogy az később jön csak ki és esetleg 2 éves kora körül lehet majd vizsgálni.
A kúpot úgy szoktam beadni neki, hogy előtte teszek egy kis popsikrémet a popóra, de nem a kúpra!
Amúgy ezen jót mosolyogtam, hogy "átaludta az éjszakát, mint minden baba" :)))) Ó bárcsak az enyém egyszer is átaludta volna az éjszakát hosszabb időn át, nem csak 1-2 napot, pedig már 2 éves :) Nálunk ma "csak" 3 ébredés volt,előtte 4, én már ezért is összeteszem a két kezemet, mert nem volt órákat ébren :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!