Ágy váltás. De milyet?
20 hónapos Kisfiam kinőtte a kiságyat.
Elég aktív este és így a nagy forgolódás közepette mindig beüti valamilyét, amire persze felébred.
Elsősorban fából készült ágyat szeretnénk neki venni.
Miből legyen fenyő vagy tölgy?
Milyen méret lenne az ideális kb. 10 éves koráig? 80x160 vagy 80x180?
Matracot milyet vegyek?
Nagyon nagy segítség lenne ha megosztanátok mind pozitív mind negatív tapasztalatokat!
Előre is köszönöm a választ!
22 hónaposan váltottunk erre az ágyra!Maximálisan meg vagyunk vele elégedve,tökéletesen bevált!Jókat alszik benne.Annyi volt,hogy a szivacsmatracot kicseréltük egy minőségi matracra.
Az én lányom is sokat forgolódik éjjel,de nem ébred fel arra,hogy megfogja a leesésgátló.
160 cm hosszú,mi is úgy gondoltuk,hogy kb. 10 éves koráig jó lesz,akkor majd lecseréljük másikra.
Ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatba írj bátran! :)
Most 2 éves,szóval két hónapja alszik benne,de nagyon szereti!
Köszönöm!
Ugyanaz ezt a kiságyat néztem ki, csak a férjemnek annyira nem tetszik.
Az lenne a kérdésem hogy szerkezetileg mennyire erős? Nyikorog?
Matracban mi a Junior Vitalban gondolkodunk de érdekelne hogy ti milyet vettetek.
1-es vagyok.
Szerkezetileg eddig stabilnak bizonyult. 100 kiló volt a legtöbb amivel terheltük és simán bírta.
Egy kicsit nyikorog,de ez attól is lehet,hogy a férjemnek először nem sikerült jól összeraknia és szétszedte és előröl kezdte. :/
Mi ilyen matracot vettünk bele.
Nekünk bevált! :)
Köszönöm Nektek! 😊
Annyi miatt nem tetszik a férjemnek az álomszuszék ágyak mert rövidnek találja a leesésgátlót.
1. Válaszoló: Mivel Nektek már kézzel fogható tudnál erről is mondani valamit?
2. Válaszoló: A Hugo ágyaknak még kisebb/rövidebb a leeseésgátlója. Nálatok ez nem volt szempont?
Sajnos Nálunk muszáj ezt is figyelembe venni mivel forgolódik egész este a Kisfiam.
Mi egy sima 90X200-as ágyat vettünk a fiunknak (még nem volt 2,5 éves). Nincs leeséségátló, egyszer gurult le (egy matracot tettünk ez elején az ágy mellé), szó nélkül visszamászott aztán szépen megtanulta, meddig lehet forgolódni. Szivacsmatrac van rajta, amin van egy kókuszréteg is. Ebből csakis jó minőséget szabad venni
A keret ilyen: [link]
A gyerek szereti, stabil és nem kell pár évente cserélgetni.
1-es vagyok.
Abszolut nem rövid szerintem.Pont 1 m hosszú és 35 cm magas.
A lányom most 2 évesen 88cm,és a leesésgátló még ugye 12 cm-vel hosszabb is. Mondom,nekünk nagyon bevált,nem tud leesni sehogyse.
Nem fontos cserélni minőségire.Az is teljesen jó a gyerkőcnek,amit ők küldenek.Mi lecseréltük,mert a saját ágyunkban is kényelmesebb a minőségi matrac,ezért vettünk neki is egy jobbat.
Megrendelést követő 2 hét múlva kaptuk meg az ágyat,lapra szerelve.
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!