Újszülött kislányunk miért nem marad meg az ágyában?
Elotejtol ne lakna jol? Az egy zsiros kremes allagu tej nagyon tartalmas es olyan pici a gyomra. Minden nyikkra cicire tennem nem tapszert adnek neki.
emellett lehet O egy extra erzekeny baba es siros. Lehet nehez lesz vele az elejen. Szerezz be egybrugalmas hordozokendot. Es a legjobbat teszed ha szoptatod. Keress fel az ibclc.hu-rol egy szoptatasi tanacsadot. Es Te semmit nem rontasz el!
Az előttem szólóval értek egyet, minden hangra irány a cici.
Nem tudom olvastad-e az alábbi cikket, szerintem érdemes. Egy afrikai származású, de 15 éves kora óta európában élő és dolgozó diplomás nő írta, én is a nagyija elvét vallom: "nyonyo".
Részlet a cikkből: "Az igazat megvallva, az én babám elég sokat sírt. Elkeseredetten és fáradtan, néha elfelejtettem mindent, amit valaha is olvastam és együtt sírtunk. A nagymamám számára a megoldás nagyon egyszerű volt „Nyonyo” (Szoptasd meg). Ez volt a válasza minden egyes nyikkanásra."
Gyerekápoló vagyok!Egy újszülött gyomra irtó picike, ezért nem 3 óránként kell ennie pl.50-60 ml-t (ezzel megterheljük a gyomrát=hasfájás a tápi lassú emésztése miatt)hanem, amikor ő jelez...
Az anyatej (előtej) könnyen emészthető azzal nem lehet túletetni a babát!
Egy újszülött nem a kiságyában akar lenni, hanem anyához bújva, akár aludhat rajtad (mellkasodon) 2-3 órát is nem lesz elkapatva :)
Ez a természetes igénye, így lesz nyugodt!
Gondolj, bele most született, Te vagy aki kell neki! :)
Hagy szokjon bele az életbe.
Ha megnyikkan, tedd cicire, nem baj ha lealszik rajta!
Napirendet, rutint ráértek később is beiktatni, amikor egymáshoz szoktatok, megismertétek egymást!
:)
3 gyerkőc anyuja és gyerekápoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!