Mostmár nem birom, itt van 7 hobapos es meg mindig 6-7 szer felkell az ejszaka mit tegyek?
szuletese ota orankent masfel orankent kel a lassan 7 hobapos kisfiam. volt egy idoszak h csak egyszer max ketszer kelt. nem sokaig tartott, nem tudom mi lehetett az oka. mostmar annyira kivagyok merulve h magammelle tettem a picit es ha kel gyorsan szajba teszem a cicit es vissza is alszik egy pillanat alatt,
egyszeruen nem tudom mit csinaljak... :(
tavasszal szeretnek visszamenni dolgozni de ha ez igy folytatodik nem fogom birni...
nappal sr sokat alszik, de. 8korul alszik utana delben felirakat majd du. 3kor es 5kor 15 20percet...
probaltam mar h nem hagyon aludni du. de olyankor nem lehet birni vele, nagyon nyugos es ordit mert faradt, csak ugy alszik el h kezbe ringatom, es hat mar 9kg nagy baba. en a 155cm es az 50kg.mal nem birom mar el, este 7-8korul alszik es majdreggel 6kor kezdodik napja
segitsetek kerlek h mit csinaljak h ataludja az ejszakat vagy azzal is megelegedtnek ha 1*2* kelne...
Kipróbáltam már én is mindent, elhiheted, és nem azért, hogy rád hozzam a frászt, de a fiam elmúlt már 2 éves és mindig előfordul, hogy vagy 5x fölkel.
Remélem mielőbb vége lesz..
Semmit nem tudsz tenni.
Lehet fogzás, szeparációs szorongás, mozgásfejlődés.
Elmúlik idővel, ahogy nőnek és fejlődik az idegrendszerük, addig csak kitartani tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!