Tipp ilyen helyzetre?
Alapvetően szuper alvó a baba (7 hónapos). Most vendégség volt, nem tudott aludni a zaj miatt. Nagy nehezen letettük, a kimaradt alvás miatt túlpörgött.
Kb fél óra alvás után felsírt, apja bement megnyugtatni.
Foga is közrejátszhat.
Eddig az bevált, hogy ilyenkor kivettem, kicsit ringattam, amikor ernyedt, akkor óvatosan visszatettem, hátsimogatás és 5 percen belül aludt.
Ha nincs gond, akkor az altatás úgy néz ki, hogy hasra letesszük, cumi be, aztán kijövünk.
Most harmadszorra ébred (szerintem a kimaradt délutáni alvás zavarta meg+fog is lehet), nagyon sír (nem szokása) és nehéz megnyugtatni. Mit lehetne csinálni?
Még neccesebb szitukban is max 5 perc nyugtatás után elaludt, teljesen új ez a helyzet, ami ma előállt.
én bekenném az ínyét fogásra való géllel
(csak mert az én babám is nyűgös volt egyik nap, azt hittem élete első borsófőzelékétől, adtam neki szélhajtót is, már majdnem itt kérdezgettem, hogy alap nyugodt babáknál mitől van a látszólag ok nélküli nyugtalanság, sírás, majd' egész nap, mire másnap megláttam az élét a fogacskának és a gyulladt ínyét..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!