Miert nem tud aludni a 2 honapos babam?
Figyelt kérdés
A segitsegeteket szeretnem kerni!2 honapos a kislanyom, es estenkent nagyon nehezen alszik el.Eleinte hasfajos volt, most mar javult a helyzet, de az alvassal meg problemak vannak.Vannak idoszakok amikor siman elalszik, de ez csak 1-2 hetig tart utanna kezdodik elorol az egesz.Delutani seta utan 5korul kel vagy keltem, 7 es 8kozott furdetem eves es utana nem alszik el.Van hogy a kovetkezo etetest is megvarja.Kozben foglalkozni kell vele mert ha nem, akkor sir.Az agyaban egyaltalan nem marad meg folyamatosan sir, ilyenkor kap cumit par percig megnyugtatja es ujra razendit.Nem tudom mi tevo legyek.Talan rossz a napirend?Elobb kene furdetni?Nagyon tanacstalan vagyok!Segitsegeteket elore is koszonom!2014. dec. 3. 22:31
11/11 A kérdező kommentje:
Koszonom!Kiprobalom! :) Az estenk mar sokkal jobb volt 7kor evett 11kor es 4kor.Nehezen alud vissza,de hasra tettem es egybol elaludt.Talan a front miatt volt nagyon nyugos.
2014. dec. 5. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!