Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miert nem tud aludni a 2...

Miert nem tud aludni a 2 honapos babam?

Figyelt kérdés
A segitsegeteket szeretnem kerni!2 honapos a kislanyom, es estenkent nagyon nehezen alszik el.Eleinte hasfajos volt, most mar javult a helyzet, de az alvassal meg problemak vannak.Vannak idoszakok amikor siman elalszik, de ez csak 1-2 hetig tart utanna kezdodik elorol az egesz.Delutani seta utan 5korul kel vagy keltem, 7 es 8kozott furdetem eves es utana nem alszik el.Van hogy a kovetkezo etetest is megvarja.Kozben foglalkozni kell vele mert ha nem, akkor sir.Az agyaban egyaltalan nem marad meg folyamatosan sir, ilyenkor kap cumit par percig megnyugtatja es ujra razendit.Nem tudom mi tevo legyek.Talan rossz a napirend?Elobb kene furdetni?Nagyon tanacstalan vagyok!Segitsegeteket elore is koszonom!

2014. dec. 3. 22:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mennyit alszik napközben? Az én kislányom is egyre kevesebbet alszik, olyan 8-10órát fent van a 24ből és 2,5hónapos. Vigyázni kell vele,h délután ne aludjon túl sokat, mert akkor este 11ig is képes kukorékolni :)
2014. dec. 3. 22:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Ma fel 7kor kelt evett es csak 8utan aludt el.10kor evett ebren volt a kovetkezo etetesig.Fel 2 2fele aludt vissza es fel 5kor keltettem direkt, hogy ne aludja at az egesz delutant.Es azota nem alszik, csak neha szundikal es felkel.Nem tudom mit lehetne vele csinalni.Probaltat a teljes sotetseget a csendet, de semmi.. :(
2014. dec. 3. 22:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem fáj a pocakja? Nálam ezt még akkor szokta csinálni, amikor nem akar kijönni neki a foscsi, elalszik, de felkel. Aztán ha megkönnyebbül, akkor már elalszik reggelig. De konkrétan ő se üvölt, ha kézbe van. Ilyenkor pocakpárnára teszem, vagy csak simán hasra, esetleg a vállamra,h nyomja picit a pocakját,h kijöjjön aminek ki kell:)
2014. dec. 3. 22:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a hasa faj hasznalunk ra cseppeket.Mar kakilt pisilt es bofizett is.Egyszeruen nem alszik el 5ora ota.Borzaszto!
2014. dec. 3. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
mennyit van ébren nap kozben? az en lanyom ennyi idosen kinotte a hasfajast, elkezdett kinyilni az ertelme es ezzel parhuzamosan ellezdett napi 3 orat aludni mindossze nappal. ejjel 10 orat alszik egyben, nappal 1-2-őt, ha elobb probalom lefektetni korabban kel vagy napkozben nem alszik...egyszoval most emnyi az alvasigenye,:talan a te babad sem farat még, próbáld a délutani alvasabol.elobb megebreszteni. mit eszik? este is van neki eleg mennyisegu tej?
2014. dec. 4. 00:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon valtozo.Valamikor nem alszik ket etetes kozott, de valamikor meg ataludja a kovetkezo etetest.Ma negyed 7kor evett fel 8kor elaludt 11kor kelt.Azt hittem kibirja ebren 2ig, de elaludt fel 1kor.Azota alszik.Teljesen el vagyok keseredve, nem tudok kialakitani egy napirendet :(Hozzateszem ejjel 3kor aludt el.Kozbe kozbe szundikalt, de mindig felebredt.Tegnap valoszinuleg fajt a hasa mert nagyon nyugi volt.
2014. dec. 4. 15:51
 7/11 A kérdező kommentje:
Anyatejet kap, de este potlom tapszerrel, ha igenyli.
2014. dec. 4. 15:52
 8/11 anonim ***** válasza:
kicsi még a napi rendhez emiatt ne aggodj. ugyanakkor én már nem engedném napi 4 oranal tobbet aludni es 17.00 utan sem hisz eleg koran furdik. mi keson furdetunk, fel 9kor es 18.00 utan mar nem alhat. igy atalussza az ejszakat. ha azt akarom h nappal tobbet aludjunk 2 oranal, akkor az az ára h kelni kell ejjel. en inkabb nem altatom nappal es este kesobb furdetem mint hogy a fel ejszakat ebren toltsuk. a napirendet is konnyebb lesz kialakitani ha fixalodik az alvasi idő.
2014. dec. 4. 16:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Probaltam kesobb furdetni 9korul, de akkor meg nem tudott elaludni olyan almos volt.Arra gondoltam hatha feldobta a viz, es igy korabra tettem a furdest.Az a baj, ha delelott nem hagyom aludni akkor egesz nap tarthatom a kezembe, mert nem marad meg egyedul csak kb 1 orat.Igy nem tudok csinalni semmit.Hat majd csak kialakul valami.2 hetig nagyon jol ment a dolog fel 8kor furdott 8kor evett es csak 4 5 kozott kelt fel.Aztan valami miatt nem mukodik a dolog :(
2014. dec. 4. 19:17
 10/11 anonim ***** válasza:

délelőtt 9-10 óráig hagyd egy órát aludni. aztán aludjon lehetőleg 13.00-15.00 között két órát, ha nem is akkor, de valamikor kora délután két órát.

Este 5-6 között, ha nagyon nyűgös, még egy 20 percet aludhat... ez kb. napi 3-4 óra. két nap alatt megszokja, és átfogja aludni az éjszakát, főleg ha bőségegesen vacsorázik.

vagy ehhez szoktatod, vagy marad az éjjeli kelés. a babák vagy éjjel jó alvók, vagy nappal.

2014. dec. 4. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!