3-6 hós, nappal nehezen elalvós baba anyukái, milyen trükkel próbálkoztok?
Figyelt kérdés
5 hónapos a babám. éjjel 10-11 órát alszik egyben, cicin alszik el. aztán eljön a nappal ami masrol sem szol mint hogy probalom elaltatni. delelott nem alszik. kora delutan 10 percet cicin. utana 18.00 korul mar hulla faradt es olyankor még 40 percet cicin. ez így megy, se ringatas se semmi nem hasznal. autoba el tud aludni de hat nem autokazhatok vele napi 3-szor. ti mit csinaltok mivel probalkoztok? csak olyan irjon akinek valoban nehezen alszik el a babaja. aki berakja az agyba cumit tesz a szajaba netalan ringatja es elalszik annak koszonom hogy valaszolna, de az nem ez a kategoria!!!2014. dec. 1. 14:27
11/14 anonim válasza:
Kitartás!Ha beindul a mozgás majd simán kidől.Legalábbis nekünk így volt.
12/14 anonim válasza:
Együttalvást próbáltad?A mi 4 hónapos babánk sem akart napközben aludni én is ideges voltam ettől,mert ez szerintem sem normális. Ne görcsölj ezen mert tényleg megérzik ha feszültek vagyunk és annál inkább nem alszanak ami jogos is hiszen te sem tudsz aludni ha ideges vagy,este azért alszik,mert hazajön a párod megnyugszol a baba is nyugodt lesz. Én úgy értem el,h nem fogalkoztam a teendőkkel, lefeküdtünk a kanapéra betettem vmi filmet és nem altattam hanem csak simogattam és gondolom vagy megérezte,h nyugodt vagyok vagy mivel nem erőltettem elaludt. Az igaz,h többször felébredt és ha még ott voltam vissza aludt ha nem akkor buktuk. Ez ment egy hónapig kialakult a délutáni alvás most szoktatom a saját ágyába. Felébred most is de ha bemegyek simogatom visszaalszik. nem tökéletes mert magától nem képes elaludni de ez majd a következő probléma. Ezzel párhuzamosan kialakult,délelőttönként aludt fél órát.
13/14 anonim válasza:
Kenguruban ne is probald az borzalmas. Kendo vagy olyan hordozoeszkoz amiben terpeszben hatrabillentet medencevel ul. TUTI elalszik!!!!
14/14 anonim válasza:
Utolso vok kesobb olvastam a kommentedet. Adamo hinta???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!