Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mit tegyek. Hogy idoben...

Mit tegyek. Hogy idoben aludjon a babám?

Figyelt kérdés
fel eves a kislanyom e minden.nap 10-fel 11-11 mire elalszik.mit csinalok rosszul?sajnos ossze vissza alszik napkozbem altalaban osszesen 3.orat.utolso alvasbol ma pl fel 6kor kelt 8kor.furdes fel 9kor tapszeres vacsi amin be is aludt de kb 20perc elteltevel felebredt minz aki 100evet aludt es jatszani akar.altalaban minden.nap e van.hiaba alszik el idobe fel.9-9 kozott negyed ora fel ora utan felkel es ordit a kisagyba h ki akar jonni ha kiveszem jatszik.vmit surgosen tennem kell ezellen mert ez nem.allapot mire elalszik meg mindent megcsinalok megfurdok stb fel 12 akk meg bedolok az agyba es ez hosszutavon a szexualis eletunknek betes

2014. nov. 18. 21:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbáld meg nappal kevesebbet altatni, és a délutáni alvásból ne fél6-kor ébredjen hanem min. 4-fél5 kor.

Lányom is fél éves, ő délelőtt alszik, és délután 2-3 között másodjára. max 5-ig alszik, 7 után fürdik, szopizik és alszik reggelig születése óta. Megsúgom,és lehet nektek is beválna, de én este pancsi után babakocsiba teszem abba alszik el,és ha mozog,akkor tologatással visszaalszik, (ha ágyban alszik el, felébred) és amikor megyek én is aludni,akkor teszem ki az ágyra,addigra elalszik olyan mélyen,hogy nem ébred fel.

2014. nov. 19. 07:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt ilyen és megrendszabályoztam az alvását.3x alvás volt egy nap 9-13-15kor/-*félóra.A 13órás alvást mindig babakocsiban tette így akkor mindig el is aludt.Most ott tartunk mint az óra kb pontosan el is alszik akkor.De az a kulcs h 4-5 után nem szabad hagyni aludni.
2014. nov. 19. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!