Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nagymamánál alvás?

Nagymamánál alvás?

Figyelt kérdés

A férjemmel szeretnénk elmenni egy éjszakára valahova kettesben.

A gyerekek (2,5, 5 éves) voltak már a nagymamánál nap közben, de még nem aludtak ott éjszaka.

Nem tudom el lennének e kicsit félek ettől.

Egyébként megkérdeztem őket hogy lenne e kedvük ott aludni egy éjszakát mamáéknál és azt mondák igen.

Szerintetek megpróbálhatjuk?

2014. nov. 6. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ők szeretnék, mama szeretné, úgyhogy simán tehettek egy próbát. Már nem olyan kicsikék, szerintem nyugodtan ott lehet őket altatni.
2014. nov. 6. 18:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen mi is arra gondoltunk hogy előtte teszünk egy próbát.

Mamáék 10 percre laknak tőlünk, kocsival 3 perc, ha esetleg mégsem maradnának el, akkor elmegyünk értük és kész.

2014. nov. 6. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Én első ottalvást ugy csinálnám hogy akkor én otthon maradnék.akkor még nem mennék el seová,nehogy sirjanak vagy bármi legyen az este folyamán ami megzavrná a ti programotokat.ezért ha az első este zavartalan lenne, a következő ottalvásnál mennék el kettesbe a férjemmel. De ha a gyerekek szeretnék nem lesz semmi probléma:)
2014. nov. 6. 18:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen így fogjuk csinálni.

Egyébként nagyon szeretik mamát és papát, szeretnek ott lenni.

Majd meglátjuk hogy alakul a próba :-)

2014. nov. 6. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Én csak azon lepődtem meg, hogy ha a nagyiék 10 percre laknak, jól kijöttök velük, nagyiék szeretnék a kicsiket ott altatni, a kicsit is szeretnék...hát én már rég vittem volna őket oda.

Szerintem remek ötlet és ti is egy kicsit lehettek kettesben. Ha az első jól sül el, akkor simán rendszeresíteném, mondjuk 2 hetete egy szabad este a szülőknek.

2014. nov. 7. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!