Van más is akinek a babája rosszul alszik?
Figyelt kérdés
6,5 hós fiam 3 hónapos koráig jól aludt. Azóta utálom az éjszakákat. 9 óra előtt szépen elalszik, 11-kor meg elkezd vergődni, forgolódni, nyöszörögni. Ilyenkor megpuszilom, vagy felveszem kicsit, vagy adok neki vizet esetleg teát, vagy magam mellé veszem. Alszik eztán 15 perc és fél óra között valamennyit, és kezdi újra. Az a fura, hogy nem ébred fel, a szeme csukva van. Csak nyugtalan. De nagyon. Egyszerűen nem tudok éjjel semmit sem pihenni! És hiába mellettem van, ugyanúgy forgolódik! Már van 5 foga, most jön a hatodik. De a fogzásra nem merem fogni, mert van két nagyobb gyerekem, ők nem voltak ilyenek. Mit tehetnék? Nappal egyébként jól alszik, délelőtt egy, délután két-három órát szundít, édesen és nyugodtan.2014. okt. 30. 09:24
1/1 anonim válasza:
Az én kisfiam másfél éves koráig kb. 10-15 éjszakát aludt át. Egyéves koráig öt-hatszor jártam át a szobájába, utána átlag három-négyszer.Ezen kívül sokszor felsírt, de ezt egy-két perc után abbahagyta. másfél éves korától két hónap arany életünk volt, húsz hónapos kora óta megint átjárok legalább egyszer, még mindig felsír párszor. Most 23 hónapos. másfél év zombi lét után csak annyit tudok mondani, hogy túl kell élni valahogy, mert ha nem fogzás, hasfájás miatt, akkor az idegi érés miatt ébrednek és sírnak.. kitartás! (én kipróbálnék egy üvegcse chamomilla vulgaris ch 15-öt fogzásra, lehet, hogy ő más, mint a nagyobb gyermekek!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!