Nagyon fáj a hasa nyugtalan, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egész ház tőle zeng már szinte mindent próbáltam 1 hetes. Mit tegyek, hogy nyugodtan aludjon?2014. okt. 8. 23:21
1/2 anonim válasza:
Tedd le hanyadt, fordítsd át hasra, tegyél cumit a szájába és ütemesen ütögesd a fenekét. Próbáld meg, nekem bejött.
2/2 anonim válasza:
sajnos az en lanyomnal is ez volt, 2 hetes koratol, volt hogy egesz nap 2 orat aludt. azzal tudlak vigasztalni, hogy hetrol hetre jobb lett, es szerencsenkre 6-7 hetesen elmult. most mar csak del korul faj neki egy oracskat. javithatsz a helyzeten ha nem eszel puffaszto zoldsefet, nyers zoldseget, hagymat es kevesebb tejtermeket. igyal citromfu teat, egyreszt tejszaporito masreszr gyomornyugtato, mindkettotoknekn. tornaztasd a pocakjat es minden eves utan legalabb!! 2 böfit varj ki mielott vizszintesbe teszed. szedsz vmi gyogynovenyt vagy szoptatos kapszulat? nekem a moremilk tabletta rendesen hozzajarult a hasfajasahoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!