2 honapos babát cicin altatni a jobb vagy sirassal?
másfél éves koráig még húszszor változtatni fogja az alvási szokásait!
Azon, hogy most cicin alszik el, lehet, hogy pár hónap múlva változtatni tudsz, az a lényeg, hogy mindig próbálkozz mással is (mármint időnként, néhány hetente), és amikor látod, hogy fogékony rá, akkor át lehet szoktatni!
11! hónapos koráig kézben ringatva (akár 1 órán keresztül is) altattam a kisfiamat, másképp soha nem aludt el. 2 hónap után már nem bírja a hátad, mi lesz később?
Nem szoptattam, de annyit tudok (innen-onnan olvasgatva) hogy a cicin altatásról lesz a legnehezebb leszoktatni egy kisbabát.
Még csak 2 hónapos, még rengeteget fog változni az alvása.
Én értem az aggályaid, ugyanakkor a lehetőségek közül választanod kell és az biztos, hogy a sírni hagyás a legrosszabb ezek közül.
11-es vagyok. Mindkét lányomat cicin altattam, és igény szerint szoptattam. Kb 11 hós koruktól napközben nem szopiztak, és 20 hós koruktól éjjel sem. Egyáltalán nem volt nehéz leszoktatni, vagy átszoktatni őket, bár az is igaz, hogy nem egyik napról a másikra történt, hanem kb 1-2 hónap alatt, de akkor rászántam az időt a fokozatosságra.
Nem volt ordítás, bőgés, kényszerítés, semmi. Szépen fokozatosan, KÖNNYEN!!!!!!!!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!