Miért altatják külön szobába egyesek a csecsemőjüket?
"Ezek szerint a táposokat altatják külön? Hiszen aki éjjelente 2-3-szor szoptat, az biztosan nem járkál át egy másik szobába..."
Én is szoptattam, és kezdetektől külön szobában van a fiam. Igen, mindig felkeltem, és átmentem hozzá.
Tudod én napközben is tudok pihenni, de a férjem, aki 14 órában dolgozik szakácsként, őneki jól esik végigaludni az éjszakát.
Szerintem pont az nem normális, hogy a szülővel együtt alszik a gyerek is (sokaknál 2-3-4 évesen is).
És igen, a mi hálószobánk, a mi intim szféránk. A gyereknek van saját szobája, szokjon ahhoz hozzá, hogy az az ő "birtoka", ő ott is alszik.
Régebben az egész csalág együtt aludt a barlangban...most miért nem?
Régen az emberek tudtak normálisan kérdezni...most miért nem?
Ha te úgy gondolod jónak, akkor adj magyar nevet a gyerekednek, és és legyen a cs.öcsöd a szájában 18 éves korig.
Másnak más a jó. Fogadd el. ;) A felnőttek így csinálják.
Eddig egy kérdésedre irtam de ez is bőven elég volt belőled!
Rosszindulatú és cinikus vagy! Amugy ha nem tünt volna fel másnak is lehet ugyan annyi a százaléka......
Nálunk és a húgoméknál a lakás adottságai szabták meg. Mi csak a hálónkba tudtuk tenni a kiságyat (nem akartuk,h akár mi, akár a baba az am-i konyhás nappaliban aludjunk). A húgomék csak úgy tudták megoldani,h a pici külön szobában legyen. A húgoméknak az első 1-2 hónap így nehezebb volt, főként azért mert a tesóm nem tudott nyugodtan aludni. Én nagyon jókat aludtam úgy,h tudtam a pici 1 méterre van tőlem - sztem amúgy pont ezért én nem ébredek fel minden nyöszörgésére, csak a "jelentősekre". Viszont most,h már 5 hónapos a kisfiam, alig várom,h átköltözzünk egy nagyobb lakásba, és legyen neki külön szobája. Ugyanis mi zavarjuk őt - itt az allergia szezon, egyet tüsszentünk és ő máris mocorog, megébred :(
Szóval nagyon összetett dolog, sok mindentől függ: lakás, hányszor kel a baba, mennyire jó alvó apuka, a baba, stb.
Komolyan mit vársz? Alpári bunkó stílusban küldesz mindenkit melegebb éghajlatra, aki nem a Te véleményeddel ért egyet.
Tudod, a tápos elég sértő azokkal szemben, akik szerették volna szoptatni a babájukat, de valamiért nem sikerült...a többi mocskolódó válaszodról már ne is beszéljünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!