Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 8 hetes kislanyom nappal,...

8 hetes kislanyom nappal, csak ringatva, az olemben hajlando aludni, mit tegyek, hogy az agyaban aludjon?

Figyelt kérdés

2014. aug. 5. 17:46
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia!Igaz, már rég voltam a fiaim ilyen kicsik, de emlékszem jól, hogy igényelték a közelséget.Én a kis kezüket, vagy a hátukat simogattam, amíg elaludtak (elég hamar).A kiságy közel volt a nagy ágyhoz, így kényelmesen benyúltam a rács között.Kézben sosem altattam, és nappal keveset voltak a kiságyban, így maga az a tény, hogy betettem a kiságyba... az alváshoz kapcsolódott.... és egy kis játék állatka, amit nem vettünk ki az ágyból...oda való volt.., vagy a cumi, ami csak alváshoz volt használatos, így könnyen le is szoktak róla.Meg kell találni a baba igényét, ami nem könnyű... de ha ráérzel,és ő érzi a következetességet, hamarabb elmúlik ez a korszak.Csak türelmet és kitartást tudok kívánni hozzá..és sok örömet a kislányodban!!!Üdv:Éva
2014. aug. 12. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!