Van valakinek olyan babája, aki csak 1 év körül kezdte el tartósan átaludni az éjszakát?
Jelen!
:)
11 hónapos koráig rendszeresen 3 óránként kelt fel, utána meg 1 éves koráig gyakran óránként. 1 éves korától pedig szépen átaludta az éjszakát.
2.-es: gratulálok. azóta mennyi idős és mennyi foga van?
enni ébredt, vagy csak úgy?
5-ös vagyok.
Igen, ettek többször is éjjel.
A kisfiam tápszeres volt, a kislányom szopott.
Én szoktattam le őket az éjjeli evésről.
Nekik is jobb így, azóta kialusszák legalább magukat!
A lányomnál azért húztam ki eddig, mert nekem csak úgy volt tejem ha a nap napfolyamán és éjjel is 3-5 alkalommal (azaz napi 7-10-szer) is cicizett. Ahogy leszoktattam a délutáni és éjszakai alvásnál a ciciről, úgy megcsappant a tejem mennyisége és 22 hónaposan már teljesen elhagytuk emiatt a szopit. Nem baj egyébként, olyan kétéves kor lett volna a határ mindenképp, amikorra leszoktattam volna, jól volt ez így.
az enyém másfélévesen kezdte átaludni, addig minden éjjel min 2x kelt, addig nem aludtam én sem egyben soha 5-6 órát.
mostanában megint fel-felébred, felsír, de aztán vissza is alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!