Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 1 éves miért ordít minden...

1 éves miért ordít minden éjszaka vigasztalhatatlanul?

Figyelt kérdés

Mindig rossz alvó volt, de eddig csak egyszer ébredt úgy, hogy semmivel nem lehetett megvigasztalni. Hiába veszem fel a kezemben is csak ordít feszíti ki magát, a cumisüveget tolja el és csak ordít. Ez pár percig tart, mire silerül kizökkentenem, de sokszor újrakezdi. Az egész családot felébreszti vele. Rosszul esik, hogy nem tudom megvigasztalni és aggódom, hogy valami baj van.

Volt valakinél hasonló?

2014. júl. 4. 10:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
rongy :D ez aranyos volt! nekem is függő minkét gyerekem. van nekik kis alvós takaró amit a nagy "kakaó"-nak becéz.
2014. júl. 4. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
nekünk is volt pár ilyen alkalmunk nekünk az vált be hogy mikor így sírt adtunk neki panadolt mert nálunk a foga volt a ludas 2-3nap szokott egymás után lenni azt el tovább már nem.
2014. júl. 4. 21:53
 13/13 anonim válasza:

Szia! Évekkel ezelőtti a "problémád" de kiváncsi vagyok, hogyan oldódott meg. Nekem az egy éves lányom ugyanez... Sosem volt jó alvó, éjszakánként egy-másfél óránként ébred és csak a cicin nyugszik meg. Illetve eddig az segített de már napok óta az sem, vigasztalhatatlanul sír, szinte tajtékzik. Mikor lesz ennek vége?? Mert méghogy engem, de a 3éves nagytesót sem hagyja pihenni, pedig már átköltöztettem másik szobába.

Segítsetek!!!!

2018. nov. 15. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!