Légzésfigyelőt használtatok? Ha igen meddig?
Vettünk, mert ezzel nem mertem kockáztatni, hogy megtört-e a drót, esetleg megnyomták-e az érzékelőt, stb.
A BabySense mellett döntöttünk, sok országban orvostechnikai eszközként használják kórházakban. Valóban jó volt, téves riasztás soha nem volt.
Egy éves korig áll fenn a bölcsőhalál veszélye, így addig érdemes használni.
Arra figyelni kell, hogy mennyezeti ventillátor vagy egyéb, rezgést keltő dolog ne legyen a közelben, mert megtéveszti az érzékelőt.
A Baby Control és a Baby Sense ami orvostechnikai eszköz, a többi nem. Csecsemő újraélesztő tanfolyamot mindenképpen érdemes elvégezni, mert érdemben csak így tudjátok használni, amúgy nem sok értelme van, ha nem tudjátok mit kell csinálni ha riaszt.
Baby Controlt lehet venni használtan úgy, hogy ellenőrzik és beszervizelik a gépeket, így kb. féláron vannak. Én használtan csak így vennék, de amikor vettük, akkor még nem volt ilyen lehetőség, így én nem is gondolkodtam használtban.
Fél évig használtuk, akkor nyaralni mentünk, és oda már nem vittük. Egyébként nem bántam meg, engem megnyugtatott, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!