Hogyan alakítsam ki a 2 hetes babám napirendjét fokozatosan, hogy átaludhassa az éjszakát?
Szia!
4 hetes a babám,én is kezdő vagyok,de talán ez is segíthet: az én babám is bealudt a cici,nem tudott jól szopizni;én mellszívóval oldom meg (kb 20perc) és adom neki cumisüvegből melegítve(hűtőben lehet tárolni a lefejt tejet pár órát nyugodtan,eleinte úgy sincs sok felesleg)
20 perc alatt megeszi,büfiztetem közben 2-3x,mert rengeteg levegőt nyel,mohón eszik.
Espumisan csöppet is teszek bele,nem is hasfájós.Mivel nincs elég tej(és erre a fejés döbbentett rá) így pótolunk tápszerrel.Fele annyi tej volt,mint kellett volna...
Szóval ez is lehet baj.Esetleg,ha van mellszívód,ezt is próbáld ki.
Ma este fél 8-kor ébredt nyűgösen, fürdetni akrtam de annyira sírt, hogy inkább szopiztunk 15 percet, vártunk fél órát és fürcsiztünk, de utána sem aludt el csak sírdogált, nyűgösködött, hiába ringattam, babusgattam, beszéltem és énekeltem neki. 9-kor újabb cicizés hátha lenyugtatja és elalszik, de nem. És ezt játszottuk éjfélig 4 órán át, óránként szopizva. Éjfélkor sikerült elaludnia. :( Doktornő szerint frontérzékeny. :((
Nem akarok neki fix napirendet, csak szeretném, ha szegénykém nappal lenne aktívabb és este nem szenvedne 4 órát. Eddig ez a rekord. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!