Csak ringatva, cipelve alszik el! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
7 hós babám két hete csak ölben,cipelve, ringatva alszik el. MÉg autóban sem,pedig ott 10 perc után beszokta vágni a szunyát. Most meg kell állnom,elringatnom,visszateszem és folytatom az utat. Nem volt ilyen. Mit csináljak?2014. jún. 13. 14:34
1/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretem sírni hagyni, pár perc után felveszem, mert látom,hogy a közelségemre vágyik.
2014. jún. 13. 14:35
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy fogacska gyötri.
Én kaptam a férjemtől egy ikeás fotelt, amiben el tudom ringatni, megváltás volt :)
És az adamo hinta is
3/5 anonim válasza:
Esetleg induló szeparációs szorongás? Nálunk ekkor kezdődött! Anyahiánya lehet :)
4/5 A kérdező kommentje:
Már gondoltam a szorongásra,sokszor elkezd nyöszörögni, sírni ha nem lát, vagy hall.
2014. jún. 13. 16:57
5/5 anonim válasza:
Szerintem is a szeparációs szorongás lesz az oka,ha eddig nem csinálta ezt. Nekünk is kb ekkor kezdődött,hogy ha kimentem,már rögtön rázendített. Mondjuk,nálunk az alvás kezdettől ringatva megy csak nappal,és újabban közben dúdolni kell a tavaszi szél kezdetű dalt :-))) De 5-10 perc alatt elalszik. Este meg leülünk a fotelba,megkapja a cumit,lámpa lekapcs, még kicsit dünnyög magában,és szintén kb 10 perc alatt elalszik,utána beteszem az ágyába,és alszik reggelig. Nekem ez így jó,bár sokan mondják,hogy magától kéne már aludnia. Most 9 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!