Hogyan tudnám a ringatás nélkül altatni?
Figyelt kérdés
Hát érdekes az alvás nálunk! A kisfiam 2éves. Napközben hazafelé úton elalszik felviszem a 3.ra és alszik tovább 1,5-2h napközben! Na de este 8 fél 9 között van az altatás,de ez úgy néz ki h a hordozóba kell tenni és ringatni ott egy dbig! Én is elrontottam tudom csak kiskorában az apukája ringatta benne mikor fájt vmilye és rögtön csend lett stb. Én ezt látván és gondolván h ez jó a picimnek igy altattam! Ebből szeretném kiszoktatni umond v agy leszoktatni h mellettem aludjon mondjuk el,nagyon aktív gyerek amugy egésznap kinnt van rohangál és mégsem az van h elfekszik azt csicsi.néha volt u h nem akart a hordozóba befeküdni mondtam rendben elaludt végülis mellettünk de jó 2 h kellett mit gondoltok hogyan lehetne segíteni az önálló alvásban neki? Válaszotokat köszönöm!2014. máj. 26. 13:01
1/1 anonim válasza:
"néha volt u h nem akart a hordozóba befeküdni mondtam rendben elaludt végülis mellettünk de jó 2 h kellett mit gondoltok hogyan lehetne segíteni az önálló alvásban neki?
Hát így!
vegyétek magatok mellé!Az első pár napban beletelik hogy minden este 1,5-2 óra lesz míg elalszik(kezd hamarabb ezért az altatást)de pár nap és megszokja,átáll!Ez az ő érdeke is?
Oviban ki fogja szerinted ringatni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!