Mikor tért át a babátok a napi 1x alvásra? És úgy is maradt?
1 éves babám kb 1 hete áttért a napi 1x alvásra. Ennek nagyon örültem, mert hátha így az éjszakáink is jobbak lesznek idővel (jelenleg 5-8x kel). De úgy látom nehezen viseli, álmos és nyűgös.
Szóval korai még egy ilyen pici babának a napi 1x alvás (1,5-2 óra)? Hagyjam visszatérni a 2-re ha úgy alakul?
Nálatok változtatott ez valamit az éjszakákon?
Érdemben sajnos nem tudok válaszolni, mert az én babám a 3alvásról a kettőre tért át, csak az a kettő hosszabb lett. 2x 2órát alszik, 10hós. Kisbarátja 15hósan már csak 1x aludt, akkor viszont 3órát. Én is remélem, hogy 1éves korára majd csak 1et alszik. Unokatesó 1éves elmúlt, 3x alszik de csak ilyen 40p-1órát. Szerintem nincs baj azzal, hogy 1-er alszik, maximum lehet, hogy rövid. Én visszaaltattam, amikor 1óra után felkelt, és 1het alatt "megtanulta", hogy 2órát aludjon.
Egyébként Ő is 5x kel éjszaka és cicizik...
Nekünk másfél hónapba telt, mire sikerült átállni teljesen. Sokszor hittem azt, hogy még korai, de amikor már huszadjára nem akart aludni délután, akkor úgy döntöttem belenyúlok, pedig nem akartam.
Most 3/4 12-13:30-ig alszik nappal. Este fél 8-ig bírja.
Eleinte egyik nap egyet másik nap kettőt aludt.
Pontosan 13 hónapos korára állt át teljesen. Ha nem fogzik éppen akkor jobban alszik így, de ha igen akkor sokszor felkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!