SOS! 8-10 hós babák anyukái írnátok esti, altatási rutint?
eddig cicin aludt el a pici, amivel nem volt semmi gondom, főleg mivel 2 perc alatt bealudt és utána mehettem én is aludni és este max 1szer kelt fel.csak hogy kaptam egy egynapos, de jő erős hányós-hasmenéses vírust és teljesen elapadt a tejem...próbáltam visszahozni, de nem sikerül....eddig a rutin így nézett ki:
19.00: vacsi anyával, apával,
19.30:képek nézegetése, mese olvasás
20.00:fürcsi
20.30: altató szopi (emiatt most nem kérek kioktatást, így is eléggé ki vagyok)
sajnos a cumisüveggel nem kötött barátságot...eddig...
Jajj szegény, nagyon sajnállak :(
Esetleg mellébújás? Nekem is cicizik, de párszor előfordult, hogy melléfeküdtem és úgy is elaludt.
Ha adsz neki cicit (így tej nélkül) az nem is kell neki? Vagy esetleg neked fáj így? Nap közben hogy alszik, az a módszer nem megy?
jajj, én is elkaptam ezt a vírust :(
esetleg cumi? de komfortszopizásra használhatja még a cicit attól, hogy nincs tej. Nálam ez volt, de hamar le is szokott róla.
A tej-visszahozásra reagálok - kicsit off, de a kérdezőnek talán segít -: nekem is elment a tejem egy rövid időre, illetve elkezdett elmenni.
Azóta annyit csinálok, hogy napi 3-4L folyadékot iszom, ami néha brutális, de működik (muszáj írnom valahol mindig, hogy mennyinél tartok, mert különben lemarad 1-1.5L), nyomom a Laktoherb teát, amikor gusztusom van rá (na jó, napi 2 minyima van) + homeo bogyót (Urtica...). És néha heti 1-2 alkalommal iszom egy kevés sört, vagy Karamalzot (malátakészítmény alkohol nélkül, CBA-ban, Sparban, DM-ben kapható).
Három nap után visszajött a tejhozamom.
Nem biztos, hogy Neked is beválik, de egy próbát feltétlen megér. A kulcs a 3-4L szerintem, a többi kicsit vajákolás-gyanús :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!