Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 9hónaposom nagyon rosszul...

9hónaposom nagyon rosszul alszik éjjel,3x,4x felkel és cicizik. Már nem bírom! Hogan szoktathatnám le? Van valami öltetetek a jó alvásra? Mitől lehet, hogy nem alszik?

Figyelt kérdés
6hetes korától kb 4hós jól aludt. Aztán elkezdtek jönni a fogak. De ha kijött 2, utána sem voltak nyugis éjszakáink. Igazán mèg sosem aludt végig egyet sem. Jobb esetben cicizik, aztan alszik. De ma is 2kor felkelt es 4ig nem aludt vissza. Van, hogy csak 1órát van fent. De én már nem bírom. Ha ott vagyok vele, nem sír, csak ha kimegyek. Próbáltam magam mellé tenni, de rosszabb volt. Egyben még 2órát sem alszik. Ami se neki, se nekem nem jó. Nappal van normális napirendünk. De 1-1,5órát alszik, ebéd utá 1,5-2órát. 15.00körül kel, este 8kor fekszik. Napközben szilárdat alig eszik, 100-150g-ot, és utána cici. Ma éjjel kínomban csináltam neki egy adag tápszert, hàtha segít, de nem kellett neki, kiköpte. Csak a cici. Lefejt tejet sem iszik meg cumisüvegből...

2014. ápr. 20. 10:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Hogy lenne a szoptatas jutalom??? Neked pl egy meghitt egyuttlet a ferjeddel jutalom ???egy babanak erre van szuksege! Es miert kell a baba sirasat hisztinek velni? Magatehetetlen az agyaban megis hogyan szoljon??? Kesz vagyok ettol a hozzaallastol. Aztan nezunk miert van ennyi dohanyzo lelkibeteg gyerek felnott ....
2014. ápr. 23. 09:42
 12/20 anonim ***** válasza:
nem úgy értettem a jutalmat,hanem,hogy ha sir,akkor megkapja a cicit-én igy csináltam,egy javaslat volt,nem kell elfogadni,egyetérteni.meg lehet nyugtatni egy babát cici nélkül is,(ha a kérdező erről szeretné leszoktatni)-és,ha tudja,h nem éhesakkor nem biztos,h etetni kell.úgy gondolod,hogy én hagyom sirni a babámat?dehogy,csak nem szoptatom 3-4 szer éjjel.megsimogatom,visszaaltatom,megnyugtatom
2014. ápr. 23. 10:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Bocs hogy kiakadtam! A cici nem csak etetes hanem kozelseg a babanak. Ha felebred ugyis fel kell kelni en inkabb cicre teszem mint ringatom nekem kenyelmesebb es a babanak is jo. Bar olyan is van h.nem kell cici hanem ringatni kell na annak en nem orulok mert ki kell kelni az agybol...szoval nalam epp forditva van. A simogatas nem eleg sajnos.
2014. ápr. 23. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:
semmi gond-néha én is "lusta "vagyok-ilyenkor egyszer cicire teszem(sajnos)-ezt nevezem következetes nevelésnek :-)
2014. ápr. 24. 10:29
 15/20 A kérdező kommentje:

Sajnos valóban az a fő problémám,h leginkabb cicivel altatom vissza. Úgy vagyok vele,ha már átmegyek ez a "leggyorsabb"megoldás.

Áthoztam már én is hozzánk,de nem tetszett neki 20percenként ébren volt... Aki írta, hogy leszoktatta a ciciről, hogyan csinálta?

Már az is jó lenne,ha csak 1x ébredne.

2014. ápr. 24. 14:30
 16/20 anonim ***** válasza:
a suttogó könyv módszerével alatttam-altatom mindkettőt.valaki(a többség utálja)-azért irtam,mert kérdezted-én voltam,aki nem adok 3-4szer éjjel..
2014. ápr. 24. 17:11
 17/20 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 24. 17:48
 18/20 Gabi86 ***** válasza:
Kedves 17.-s nagyon jó kis cikk.kedves kérdező,tegyél belátàsod szerint,te tudod mi a jó nektek.én hasonló cipőben vagyok mit te.mondjuk annyi különbséggel hogy mi a lányom aludt át éjszakàt,meg időszakos nála ez a többszöri kelés és kisebb koràbban nagyon hasfájós volt köztünk aludt vagy rajtam.én is sokszor éreztem úgy hogy ezt nem bírom idegbeteg voltam vagyok ha nem alszom ki magam(most már jobban bírom).de kimegyek és megkloffolok vmit.pl van egy fotel az előszobàba azt szoktam kloffolno utána jobb szokott lenni.igaz a fáradság nem múlik el.de soha nem hagynám abba a szoptatást(cicin altatásra gondolok) csak ha majd a gyerekem is akarja.ha ez 2 hónap mulva lesz akkor elfogadom azt ha 10 évesen akkor meg azt.ja és én még mindig a lànyommal alszom csak màr nem hármasba.ez úgy néz ki hogy van egy spéci leesésgàtló ágya és ott.fél éjszakàt pàrommal a màsik felét a lànyommal.nekem meg neki ez így jó.amúgy lehet hogy növekedési ugràs van nàla azét
2014. ápr. 28. 04:50
 19/20 Gabi86 ***** válasza:
Azért cicizik többet.az lànyomnak is kellett idő mire több kajàt(szilàrdat) evett.pedig mikor elkezdtük a hozzàtàplàlàs imàdott (cicin kívül màst)enni.nekem nappal is cicin alszik.
2014. ápr. 28. 04:53
 20/20 anonim válasza:
Most mit kamuzol hát nem tudsz egy 9 hónapos kölyköt leszoktatni a cigiröl?
2015. aug. 23. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!