Közvéleménykutatás kiványcsiságból: hogyan alszik el és ébred gyermeked?
Figyelt kérdés
Ringatva alszik el, egyedül az ágyában, mellette vagy, vidáman, sírva ébred stb. Kiváncsi vagyok van e összefüggés aközött h miként alszik el és hogyan ébred.2014. ápr. 12. 15:35
11/14 anonim válasza:
Letesszük az ágyba és alszik a 22 hónapos fiam. Nappal és este is. Mikor felébred sosem sír, hanem megvárja, hogy bemenjek. Maximum egy egy "anyaaa" kiáltás jelzi, hogy fent van, de ez is ritka.
12/14 anonim válasza:
Bebugyolálom, cumi a szájába és beteszem a kiságyba, előtte megölelgetem. Vidáman ébred, ritkán sírva. Én megszoktam várni, míg elalszik a kiságyban. Néha fogom a kezét.
13/14 anonim válasza:
3 honapos,tapszeres a kislanyom.
Ringatas/simogatas nelkul alszik este is es napkozben is.
Persze van,hogy neha ulok a kisagy mellett egy kicsit,de csak mert szeretem ot nezni.
Napkozben a cumijara,pledre es pelenkara van szuksege.
Este ez lecsokken a cumira,meg persze a dunyhara:)
14/14 anonim válasza:
Utolso vagyok,lemaradt,hogy kivetel nelkul mosolyogva ebred.
Altalaban felebred es nyoszorog,jelezve,hogy itt az ido nekem is felkelnem.De sosem sir. Visszaforditom a hatara,koszonok neki,o vigyorog,mint a tejbetok.Elmondom neki,hogy keszitek neki reggelit,mindjart jovok.
Keszitek neki tapszert,visszaerve sem sir.
Kiveszem,reggeli es kezdodik a nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!