Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Tapasztalt anyukák, ezzel az...

Tapasztalt anyukák, ezzel az önálló elalvásra tanítjuk babánkat, vagy épp ellenkezőleg?

Figyelt kérdés

4 hónapos babánk meg szokott ébredni 1x 2x nemsokra az esti altatás után. Ez lehet 30, 60 perc vagy épp 1 -1 óra múlva. Utána már nem. Ha megébred, akkor egyből ugrunk és bemegyünk, és susogunk neki, vagy cscscscs..-t mondunk halkan, amire vissza is alszik pillanatokon belül.

ezzel jót teszünk vagy nem?

vagy hagyjuk egyszer picit tovább nyöszörögni és akkor hátha saját maga vissza alszik?

mi a tanácsotok?

2014. márc. 7. 09:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is 4honaposom van, elso gyerek, nem olvastam semmilyen szakkonyvet. Amikor megszuletett onnantol gyonyoruen aludt ejjel, egyszer kelt enni. Kb egy-masfel honapja kezdte, hogy fel-felebred az etetesi idejen kivul is, de nem akartam ilyenkor cicivel kinalni, mert biztos nem az ehseg (8kg...). Nem is sirni szokott ikyenkor, csak nyoszorogni. Na a ma ejszakaig ilyenkor mindig berohantam, "ssssssss" + forditottam egyet rajta (oldal/hat/has, mikor mi), es a forditasra egybol alomba zuhant, mintha egy gombot nyomtam volna be rajta. Kezdtek surusodni ezek az ebredesek, az elmult egy hetben mar orankent kellett atmennem a szobajaba, mar teljesen ki voltam... Mult ejjel eszrevettem, h mar egyedul is tud almaban is forogni, mert 2x mar mashogy talaltam. Ma ejjel pedig atmentem ugyan 2x, amikor hallottam, csendben neztemm, nyoszorogve fordult egyet es mar aludt is tovabb. Remelem, h ezzel megoldodott a helyzet, mert mar tenyleg kezdtem megborulni...
2014. márc. 8. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!