Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Valakinek esetleg még egyéb...

Valakinek esetleg még egyéb javaslata? Már úgy érzem mindent kipróbáltunk a nyugodt alvás érdekében

Figyelt kérdés

kislányom most lesz 7hónapos.nem olyan rég kezdődött a probléma.tudom,hogy ez a szeparációs szorongás időszaka-de teljesen kidőlünk.a férjem már lent alszik,a tesó is megébred,ha nagyon sir.

amiket próbáltunk-borostyánlánc,vibrocul,germicid kúp-és kenócsök,nurofen-fogzásra gyanakodtunk.ezzel ki kellene birni-kb 5-6 órán keresztül.este masszázs,vizivás,simogatás,apa altatja,cumit nem kér,magamra nem tudom boritani-sir,kapálódzik,kiságyban szeretném altatni-de ma már magam mellé tettem kinomban-egyikünk sem aludt jól.kis mackója van.

nincs több ötletem-esetleg vigyem át az ágyat máshova-vagy párologtató?kifogytam az ötletekből-kérlek segitsetek,ha van javaslatotok.

anyatejes-de éjjel nem szeretnék 2óránként etetni,mert nem éhes-az lenne ,ha valahogy vissza tudnám altatni,vagy,ami még jobb-nyugodtan aludna.a nappali alvását nem csökkentem le-mert nem ezen múlik

2014. febr. 19. 10:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nálam ugyan ez a helyzet csak nálunk születése óta! Akkor még hasfájás aztán mikor elmúlt volt kb 2 hét nyugi mikor aludt 6-8 órát egybe, aztán kezdődött , gyakorlatilag 7 hónapja nem alszom, egy huzamba 1-2 órát max! és mivel valahogy ki kell tartanom, így is baromira ki vagyok merülve cicire teszem! így legalább megúszom kb 5 perccel! Egy időbe én is próbáltam főleg miután már csak egyszer evett éjjel vagy kétszer hogy nem adtam! hát órákig fent voltunk! A cici neki megnyugvás is, és meglátod nem eszik ő! éppen egy kicsit iszik/eszik cuclizik rajta és vissza is alszik! úgy gondolom azért hogy mindketten pihenjünk muszáj, így hamar letudom. Ha jó éjszaka van 3-szor kér cicit + kb 2-szer megelégszik a cumival ha rossz valami bántja fog stb van hogy 15-20-szor vagyok fent, de most már azt csinálom ha pl éjfélig gyakran ébred akkor magam mellé veszem! most éjjel 3 fele ébredt fáradt voltam ott hagytam magam mellett , el se hittem hogy legközelebb fél 7-kor kelt! hát olyan kipihent vagyok! 3 órát nem tudom mikor aludtam utoljára egy huzamba! a leszoktatástól én is félek, de úgy gondolom ha majd megérik rá az idegrendszere stb el fogja hagyni magától! de tudni fogja hogy számíthat Rád! Amúgy a sedatif pc-t én nem próbáltam mert homeos doki mondta hogy 1 éves kor alatt inkább ne használjam, a sedatif pc nálunk nem igazán segített pedig kétszer is kipróbáltam, szóval kedves utolsó tök jó hogy nálatok bevált! már én is mindent bevetettem / kipróbáltam főleg mikor hetekig 45 percenként kelt na akkor aztán zombi állat voltam :/ de semmi nem vált be! tényleg túl kell élni, én sokszor borzasztóan várom hogy legyen 3 éves állítólag majd akkor lesz csak jobb :(
2014. febr. 22. 12:00
 12/12 anonim válasza:

agglegény vok, gyerekem nincs, de az biztos, hogy egy deci sört adnék a saját gyerekemnek este, vagy féldeci sört. törvény tiltja. asszem. DE az alvás fontos. :)

megj.: a sok patikai szer sokkal ártalmasabb, bár az legális.

2014. febr. 26. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!