Valakinek esetleg még egyéb javaslata? Már úgy érzem mindent kipróbáltunk a nyugodt alvás érdekében
kislányom most lesz 7hónapos.nem olyan rég kezdődött a probléma.tudom,hogy ez a szeparációs szorongás időszaka-de teljesen kidőlünk.a férjem már lent alszik,a tesó is megébred,ha nagyon sir.
amiket próbáltunk-borostyánlánc,vibrocul,germicid kúp-és kenócsök,nurofen-fogzásra gyanakodtunk.ezzel ki kellene birni-kb 5-6 órán keresztül.este masszázs,vizivás,simogatás,apa altatja,cumit nem kér,magamra nem tudom boritani-sir,kapálódzik,kiságyban szeretném altatni-de ma már magam mellé tettem kinomban-egyikünk sem aludt jól.kis mackója van.
nincs több ötletem-esetleg vigyem át az ágyat máshova-vagy párologtató?kifogytam az ötletekből-kérlek segitsetek,ha van javaslatotok.
anyatejes-de éjjel nem szeretnék 2óránként etetni,mert nem éhes-az lenne ,ha valahogy vissza tudnám altatni,vagy,ami még jobb-nyugodtan aludna.a nappali alvását nem csökkentem le-mert nem ezen múlik
agglegény vok, gyerekem nincs, de az biztos, hogy egy deci sört adnék a saját gyerekemnek este, vagy féldeci sört. törvény tiltja. asszem. DE az alvás fontos. :)
megj.: a sok patikai szer sokkal ártalmasabb, bár az legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!