Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akinek nem hálózsákban alszik...

Akinek nem hálózsákban alszik a babája, miben?

Figyelt kérdés
Ha kicsiként nem lett zsákhoz szoktatva, később miben altatjátok, altattátok babátokat? Onnantól kezdve, hogy a takarót lerúgja magáról, vagy kimászik alóla? Kb. 20-21 fokban? Tehát nincs olyan meleg, hogy csak egy vékony rugi legyen rajta.
2014. febr. 4. 22:59
1 2
 1/14 gelazso ***** válasza:
48%
mi a baj a hálózsákkal? van vastag , vékony , szellözö stb.
2014. febr. 4. 23:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Volt ilyen korszaka a fiamnak (utálta a hálózsákot), olyankor polár rugit adtam rá.
2014. febr. 4. 23:03
 3/14 A kérdező kommentje:
Sosem altattam abban, mert eddig nem hiányzott. Jól el volt a takaróval. Már bánom. Igazából nem nagyon merem abban elaltatni, mert gyönyörűen alszik egész éjjel és félek, hogy ha nem jön be neki, zavarni fogja stb. akkor tönkre teszi az éjszakáját.
2014. febr. 4. 23:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Próbáld ki és kiderül! Valoszinüleg egyátalán nem fogja zavarni! Takaró nélkül,vékony rugiban meg fog fázni, vagy fütsetek be jobban a szobájában!
2014. febr. 5. 00:09
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Én fiam soha nem tűrta meg a hálózsákot és ha már fel tud állni szerintem balesetveszélyes is.

Nálunk maradt a takaró és jobban befűtöttem.

2014. febr. 5. 01:37
 6/14 anonim ***** válasza:

Meg csak forogni tudott vagy meg azt sem szinte akkor halozsakban aludt. Utana elhagytuk. 1 eves es mindig leszedi magarol a takarot, igaz nem 20-21 fok van hanem 24-25 van a lakasban, de vastagabban oltoztetem fel ha esetleg felebredek akkor atmegyek ranezek p, betakarom. Soha nem volt megfazva.

Szerintem is akadalyozza a halozsak egy maszni, felallni tudo gyereket. A lanyom annyit vandorol ejszaka h az hihetetlen, ha nem tudna akkor tutirafelebredne es nem aludna at az ejszakat.

2014. febr. 5. 06:54
 7/14 gabszem ***** válasza:
100%
adj rá body-t , zoknit, vastagabb rugit. és hajnalban egyszer nézz rá hogy nem rugta- e le magáról. én polár pléddel takarom, normál méretű pléd félbehajtva. jo hosszu a babának ( mármint széltében). és mikor forgolodik akkor nem lerugja magárol hanem beletekeri magát. a karja kint van belőle. ha nagyon kicsi még akkor probald meg a hálozsákot.
2014. febr. 5. 07:10
 8/14 anonim ***** válasza:
A legkisebbemnek terpeszpelenkát kellett hordania, úgyhogy nem szoktattam hálózsákhoz. Most 1 éves, én rugit adok rá, nem bújuk ki a takaró alól. De egyébként adhatsz rá vastagabb bodyt és vastagabb rugit, az szerintem elég.
2014. febr. 5. 07:11
 9/14 anonim ***** válasza:
50%
Jó melegen öltöztesd fel, mert meg fog fázni. Azt cáfolom, hogy a hálózsák bármiben is zavarna egy mászó, járó gyereket. A fiam 20 hónapos, tehát régóta jár és semmi gondot nem okoz a hálózsák.
2014. febr. 5. 07:18
 10/14 anonim ***** válasza:
49%
Pár hónaposnak az én lányom is utálta a hálózsákot. Most 1,5 évesen újra megpróbáltuk, szereti, sokkal nyugisabban alszik, amióta hálózsákban van. Nem tekeredik bele, tud benne mozogni, sőt futni is ha kiszedem az ágyból. Egy próbát megérne.
2014. febr. 5. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!